12 Budget-Friendly Cheap Ideas for Valentine’s Day

Dele!

Det er ingen grunn til å bruke mye penger når du feirer Valentinsdagen i år. Dette er billige ideer til Valentinsdagen som setter fokus der det skal være – på menneskene du er glad i! Få tips om hvordan du kan feire denne ferien uten å belaste budsjettet.

Fotokreditt: Conger Design på Pixabay

Mom Rewritten bruker tilknyttede lenker, noe som betyr at jeg kan tjene en liten provisjon hvis du kjøper gjennom lenkene i disse innleggene. Som Amazon Associate tjener jeg på kvalifiserende kjøp. For mer informasjon, se fanen Personvernregler og avsløringer. Denne artikkelen ble opprinnelig publisert 13. februar 2015 og har blitt oppdatert og publisert på nytt med en ny dato.

Trenger du noen få billige ideer til Valentinsdagen?

Gi de dyre røde rosene videre. Ikke bruk en formue på bamser, sjokolade og diamanter heller. For ikke å si at vi ikke elsker alle disse tingene eller ikke vil sette pris på dem. Men i ukene frem til Valentinsdagen skyter prisene på dem i været!

Nydelige måter å feire Valentinsdagen på i Disneyland
Fotokreditt: Disney Parks

Jeg vil ha en søt Valentinsdag, men jeg vil ikke bruke en haug med penger heller. Hvis du prøver å budsjettere og trenger billige ideer til Valentinsdagen, fortsett å lese.

Det er ikke nødvendig å bruke mye penger bare for å gjøre noe spesielt. Prøv disse billige ideene til Valentinsdagen – eller lagre dem til en hvilken som helst dag når du bare vil vise litt kjærlighet! Noen av disse passer for familien og andre er mer romantiske og passer for voksne.

Viktige ting å vite om budsjettering

Konklusjonen om å feire disse billige ideene til Valentinsdagen? BEGGE partnere må være enige! En av dere er ombord med et stramt budsjett og den andre venter roser og middag ute? Det er en frakobling som må kommuniseres før 14. februar.

Det kommer til å bli alvorlig splid hvis paret ikke er enige om forventningene til dagen. Hvis du vurderer å bruke noen av disse rimelige Valentinsdag-ideene, bør du definitivt se gjennom planene på forhånd med partneren din.

Fotokreditt: Jolier på Pixabay

Gjør det meningsfullt

Hva betyr noe for familien din? Tenk på noe som ikke skjer så ofte. Men når den gjør det, er det grunn til å feire!

For oss er det å legge til bacon til frokost. Bare duften av baconbakingen i ovnen gjør oss alle svimmel! Det er en sjelden godbit. Tenk på familiens “bacon til frokost”. Hva er den eneste spesielle tingen å legge til Valentinsdagen din som vil få deg og partneren din til å begeistre?

Elskelige dekorasjoner

En annen billig måte å gjøre Valentinsdagen spesiell på er med sjarmerende dekorasjoner. Jeg snakker ikke om noe du trenger å kjøpe eller bruke mye penger på. Bare enkel og søt innredning du kan lage med ting du allerede har for hånden.

Som et eksempel laget barna mine og jeg denne kjeden med papirhjerter ved å bruke konstruksjonspapirhjerter limt på rene bånd. Jeg håndmalte trebilderammene selv med akrylmaling for bare noen få dollar.

Trenger du noen få billige ideer til Valentinsdagen? Her er 5 spesielle måter å fortelle noen at du elsker dem på Valentinsdagen uten å bruke en haug med penger!

Lytt til Their Love Language

Har du hørt om de 5 kjærlighetsspråkene? Denne populære bestselgerboken av Gary Chapman tilbyr både praktiske og innsiktsfulle ideer for å få dypere kontakt med partneren din. Hver person faller et sted i en av disse kategoriene, eller kanskje i flere:

 • Bekreftende ord – Si støttende ting, som “Jeg elsker når du …” eller “Tusen takk for at du hjelper meg med det”.
 • Tjenestehandlinger – Gjør nyttige ting (spesielt uten å bli spurt), inkludert å tømme oppvaskmaskinen, fylle bilens bensintank eller gjøre et ærend.
 • Motta gaver -Gi en gave, enten den er kjøpt i butikken eller håndlaget. Kjærlighetsspråket til en omtenksom gave bør skreddersys spesifikt til personen på mottakersiden.
 • Kvalitetstid – Bruk meningsfull tid, inkludert å ha en samtale, dra på ferie sammen eller en spesiell datekveld.
 • Fysisk berøring – Hengivenhet gjennom kontakt, inkludert å holde hender, kyssing eller _______ (blink!).

Nysgjerrig på å vite hvilket kjærlighetsspråk du eller partneren din faller inn under? Prøv Kjærlighetsspråkminuttet for par, en 100 dagers utfordring med kristent fokus.

Lag dine egne kort

Vi kan alle si: “Jeg elsker deg”. Men hvor ofte skriver vi ned tankene og følelsene våre? Butikkkjøpte kort kan være så dyre, og følelsen av et håndlaget kort er mye mer inderlig. Her er noen ideer for å lage dine egne kort.

Valentinsdagskort laget med Cricut Joy
 • Brett utklippsbokpapir i to og tegn et bilde på forsiden. Skriv noe søtt inni… det er følelsen som teller. Prøv enkelt svart konstruksjonspapir og en hvit Sharpie for å gi den en “tavle”-effekt.
 • Få noen tips om billige Valentinsdag-ideer i denne artikkelen med tips til håndlagde kort og gaver.

Planlegg en dagstur

Hvis en forseggjort ferie ikke er mulig, bør du vurdere en dagstur for bare dere to. Dagsturer kan være økonomisk gjennomførbare, fordi det ikke er noe hotell involvert. Bare kom hjem på slutten av dagen ute!

Finn ut hvor langt du vil kjøre og planlegg dagsturens destinasjon. Dette er noen få dagstursideer å planlegge som en billig idé for Valentinsdagen:

 • Velg en områdepark for en hjemmelaget piknik og lur på gresset.
 • Dvel over kaffe fra hjørnekaféen og prat, uavbrutt.
 • Vindusshopping kan være morsomt, selv om du ikke har tenkt å kjøpe noe. Besøk bokhandelen eller biblioteket og les stablene sammen. Gå en tur i bruktbutikken. Besøk et åpent hus.
 • Har du et ubrukt gavekort i huset? Løs den inn sammen på denne spesielle dagen.
 • Mange lokale museer tilbyr gratis adgang til innbyggerne på enkelte dager i måneden. Planlegg dagsturen din på en av disse dagene for å unngå inngangsavgifter.
 • Tren ved å gå på tur eller sykle sammen.
Kvinne står med elektrisk sykkel

Et spesielt måltid … hjemme

Vi spiser middag hjemme nesten hver kveld, så å spise hjemme på Valentinsdagen ville absolutt ikke vært noe utenom det vanlige. Mål å velge en spesialmeny for 14. februar og velg noe du vanligvis ikke spiser.

Bestill Dinnerly, en måltidsabonnementstjeneste som en splurge for uken. Billigere enn en fancy middag ute, og du kan tilpasse måltidsplanen din. Bonus: ingen dagligvarehandel fordi alle ingrediensene kommer til inngangsdøren din!

Rekeskål fra Dinnerly

Å kjøpe biffer eller sjømat i dagligvarebutikken og tilberede dem hjemme kommer til å koste kl minst 50 % mindre enn om du gikk ut, spesielt hvis du vil ta et glass vin til middagen. Legg til litt romantikk med en vakker borddekking og stearinlys. La oppvasken stå i morgen!

Vær vert for ditt eget spesielle måltid for en Valentinsdag hjemme med barna. Hvis du heller vil ha en romantisk middag etter at barna har lagt seg, sikte på en søt frokost eller lunsj med barnevennlig mat.

Valentines charcuteriebrett med ost, kjeks og grønnsaker
Barn vil elske et Valentine-tema charcuterie!

Start en kjærlighetsdagbok

Hvis du og partneren din føler at “to skip passerer om natten”, kan en kjærlighetsdagbok være en enkel måte å holde kontakten på. En enkel notatbok og en penn er alt som trengs.

Slik fungerer det: En person skriver et kjærlig notat i journalen og overlater det til den andre personen kan lese det. De fortsetter å skrive frem og tilbake på denne måten, og etterlater disse personlige meldingene om kjærlighet, takknemlighet og vennskap. Veldig enkelt å gjøre selv med bare noen få minutter om dagen.

Filmkveld på sofaen

Spar deg selv en haug med penger ved å leie den nyeste Redbox eller streame på Netflix for en brøkdel av kostnadene ved å se på kino. Kjøp en stor pose popcorn, bak noen cupcakes til dessert og ta et filmmaraton etter at barna har lagt seg.

Beste delen? Se i pysjamasen og kos deg! Velg en «ny-til-deg»-film eller en klassiker du allerede har sett 23 ganger. Overstadig se en favorittserie.

Jeg er forelsket i Jane Austin-filmer, så jeg kunne se Pride & Prejudice med Keira Knightly om og om igjen. Men jeg er ikke sikker på at mannen min ville klare å holde seg våken forbi åpningsscenen! Det er best å velge noe dere begge vil like.

Ta en Trip Down Memory Lane

Ta et stort teppe og krøll deg sammen på sofaen. Trekk frem et fotoalbum eller utklippsbok å mimre over. Det er en av våre favoritttider. Husk tankene dine om første gang du møttes eller bryllupsdagen. Barn elsker å høre disse historiene også!

Hvordan kan du få en dypere forbindelse i forholdet til din ektefelle og barn hvis du alltid er mentalt og fysisk utslitt? Jeg tilbyr 10 tips med ekte ideer for travle mennesker.
Min mann og jeg elsker å mimre om turen vår til Europa for mange år siden.

Hjemmelaget søtsaker

Hvis du er på et budsjett denne valentinsdagen, kan du fortsatt skjemme bort kjærestene dine med hjemmelagde godsaker. Å bake din egen Valentine-snacks kan spare penger samtidig som du kan kontrollere ingrediensene. Min manns kjærlighetsspråk er Acts of Service, så han blir begeistret når jeg baker favorittsjokoladekakene hans fra havregryn!

Disse Double Decker Brownies er en favorittgodbit i huset vårt og blir ofte etterspurt som en feriedessert.

Prøv denne samlingen av over 50 Valentinsdag-godbiter for barn (eller voksne) som de vil elske å unne seg. Sjekk ut oppskriftskategoriene inkludert informasjonskapsler og cupcakes.

Billige Valentinsdagsgaver

Hvis honningens kjærlighetsspråk mottar gaver, bør du hedre det med en gave som passer for budsjettet. Dette er noen få billige ideer til Valentinsdagsgaver som er både praktiske og dyrebare!

IPSY tilbyr tilpassede sminkevesker med hudpleie (for $ 13!)
 • Kjøpe for damen i livet ditt? Prøv en av disse beste gavene til kvinner.
 • Lytt nøye til hva partneren din kan trenge og kjøp den varen. Enten de trenger en ny telefonlader, en skrutrekker, tøfler, et gavekort på en kaffebar, hva som helst … gi de praktiske varene!
 • Hvis du og kjæresten din elsker Disney, gi en av disse budsjettvennlige Disney Valentinsdagsgavene.
 • Hvis sjokolade er et must, kjøp en liten pose med eksklusive sjokolader (rundt $ 10) og del dem sammen.
 • Vurder å skaffe deg noe du vil kunne glede deg over i mange år framover. Et klassisk kombinasjonsspill gir deg mye moro hjemme, for under $15.

Leter du etter flere morsomme måter å feire barna på Valentinsdagen? Se dette innlegget 7 rimelige og elskelige Valentinsdag-ideer for barn.

Leave a Comment