15 Things That Don’t Make Any Sense at Walt Disney World

I Parkene i Walt Disney World er ikke alt helt fornuftig.

Noen ting er rare og forvirrende.

I løpet av årene har ritt og forestillinger blitt omarbeidet og erstattet, noe som gjør temaet noen steder litt rart. På toppen av det tar Disney noen ganger beslutninger som virkelig forvirrer oss.

I dag diskuterer vi alle tingene som ikke gir mening i Disney World.

Guardians of the Galaxy i EPCOT.

Vi forstår at Disney bare kan inkludere visse Marvel-eiendommer i Floridas temaparker, men hvorfor dro Guardians til EPCOT av alle steder? Det eneste som gir mening er at de er i nærheten noen attraksjoner med romtema, men vi forstår det virkelig ikke.

© Disney

Det er mangel på IP i restauranter.

Vi får intellektuell eiendom over alt i parkens show og attraksjoner, men hvorfor ikke i restaurantene? Vi har noen få temaalternativer i Toy Story Land og Galaxy’s Edge, men bortsett fra det er det ikke mye. Vi vil gjerne se flere IP-karaktermåltider!

Hei, Mikke!

Space Mountain som et utvalg av individuelle attraksjoner.

Merk: Space Mountain er for øyeblikket inkludert i Genie+ til og med 3. januar.

Da “Fancy Rides”-listen ble annonsert for Disney World, ble vi overrasket over å finne at Space Mountain ble valgt sammen med Seven Dwarfs Mine Train for Magic Kingdom. Hvorfor ikke noe annet mer populært, som Splash Mountain eller Peter Pan’s Flight? Begge disse har konsekvent høyere ventetider.

Etter alt å dømme gir det ingen mening.

Ekspedisjon Everest som et utvalg av individuelle attraksjoner.

Merk: Expedition Everest er for øyeblikket inkludert i Genie+ til og med 3. januar.

Det samme gjelder for Expedition Everest. Det er ganske rart å ha det som et IAS-valg i Animal Kingdom når ventetiden vanligvis ikke kommer over 30 minutter. Kilimanjaro Safaris eller Na’vi River Journey ville sannsynligvis være et bedre valg.

Elena og prinsesse eventyrsalen.

Hvorfor er prinsesse Elena av Avalor fortsatt i Princess Fairytale Hall i Magic Kingdom? TV-showet hennes ble kansellert for en stund tilbake, så det er fornuftig at de bør flytte en ny karakter til hennes plass. Det ville vært veldig kult å se Snøhvit her siden hun var den originale Disney-prinsessen!

Vi elsker henne, men hvorfor er hun her?

Star Wars: Launch Bay generelt.

Ikke misforstå oss Stjerne krigen artefakter og rekvisitter er sinnsykt kule, og det er en fin idé for plassen, men det er bare rart at alle Stjerne krigen plasser på Hollywood Studios er spredt over hele parken. Og uten at filmen går og karakteren møtes, er denne plassen litt død. Vi savner virkelig det gamle animasjonsstudioet som var her før!

Hvorfor er det ikke flere World Showcase-paviljonger?

I EPCOT er det fortsatt åpne tomter for flere land som kan legges til World Showcase. Selv om Disney har gjort flere oppdateringer til paviljongene som allerede er der, har de ikke lagt til et nytt land på flere tiår. Vi vil gjerne ha flere land å utforske!

Det er så mange kule land som kan legges til!

Hvorfor Avatar ble valgt til Animal Kingdom.

La oss spørre hva vi alle tenker – hvorfor valgte de denne filmen? Pandora er et helt fantastisk land, og filmen var en billettsuksess, men den har definitivt ikke den fanbasen som andre IP-er har. Faktisk venter vi fortsatt på en oppfølger!

Temaet for Hollywood Studios.

Velsignet stakkars Hollywood Studios, det har litt av en identitetskrise. Det pleide å være en park hvor du kunne se bak kulissene i filmene, men den har mistet mye av “filmmagien”. Nå har vi litt Hollywood-tema blandet med Toy Story Land og Galaxy’s Edge, så det er ganske forvirrende.

Hollywood Studios er forvirret.

Forvirrende paradeplaner.

Hvorfor får ikke Disney World en nattparade lenger? Etter at den siste tok slutt, erstattet de den aldri. Og hvorfor er Magic Kingdom den eneste parken som har en parade i disse dager?

Disneylands arrangementer er bedre og billigere.

I 2021 var det smertelig tydelig at Disneyland ble bedre After Hours-arrangementer til billigere priser … hvorfor?! De fikk fullskala underholdning og kulere karakterinteraksjoner, og øst-og-dal-baner endte opp med prisøkninger og gamle tilbud tatt bort.

Disneyland fikk til og med slottsdrømmelys i år!

Hvorfor selger de ikke Mikke ballonger i EPCOT?

Mikke-ballonger selges i Magic Kingdom, Hollywood Studios og i Disney Springs, men overraskende nok ikke i EPCOT. Vi vet at de ikke tillater dem i Animal Kingdom for sikkerheten til dyrene som bor der, men hvorfor ikke i EPCOT? Vi vil bare vite.

Galaxy’s Edge og Toy Story Land fikk ikke ordentlige sitteplasser.

Hvorfor er det sånn? Toy Story Land fikk Woody’s Lunch Box først da den ble bygget, og selv om Roundup Rodeo BBQ er på vei, tar det LANG tid å bli ferdig. Og i Galaxy’s Edge er det nærmeste vi må sette oss ned Oga’s Cantina, og maten deres er rar.

Oga’s Cantina

Hollywood Studios layout.

Vi vet at vi går litt på Hollywood Studios i dag, men vi MÅ snakke om oppsettet. Alle de andre parkene er nydelige hub-and-eiker eller sirkulære design, men Hollywood Studios er veldig forvirrende og forvrengt. Sunset Boulevard er som en merkelig liten sidegate for seg selv. (Og ikke engang få oss STARTET på Fantasmic amfiteateret!)

Ingen skygge i Toy Story Land.

Dette stedet er den rette overflaten av solen om sommeren, og det meste Disney ga oss var noen paraplyer i Slinky Dog Dash-køen. Hvorfor er det varmere her enn alle andre steder i parkene? Vi er ikke sikre, men vær forberedt på å SVETTE og SOLE.

Det er SÅ VARMT her.

Det er noen ting som ikke gir noen mening i Disney World. Hva vil du legge til listen? Følg med på AllEars for alle Disney World-tips, nyheter og råd!

Klikk her for de mest bisarre tingene du kan gjøre i Disney World!

Hvilken av disse er du mest enig i? Fortell oss i kommentarfeltet!

Bli med på AllEars.net-nyhetsbrevet for å holde deg på toppen av ALLE de siste Disney-nyhetene! Du vil også få tilgang til AllEars tips, anmeldelser, trivia og MER! Klikk her for å abonnere!

Klikk nedenfor for å abonnere

Leave a Comment