5 Unexpected Things to Happen in Disney World This Week

Disney World slutter aldri å overraske oss!

Romskipet Jorden og Monorail

Denne uken har Disney laget noen uventede Genie+ endringernoen karakterene kom tilbake til sin vanlige spotog en nyttig form for teknologi gikk ned midlertidig, blant MANGE andre nyheter. Sjekk det ut her!

Disney Genie

Genie+ endringer i Pay-Per-Ride

I Disney World kan du hoppe over køene med populære turer og attraksjoner gjennom begge Disney Genie+ eller Individual Lightning Lanes, som begge er betalte tjenester. Disse alternativene erstattet det forrige FastPass+-systemet, og du kan enten betale $15 per person, per dag for Genie+, eller betale et variert beløp separat for Individual Lightning Lanes. Derimot, dette endrer seg nå.

Mikke og Minnie’s Runaway Railway

Pr 25. februartre turer som tidligere var tilgjengelige for kjøp som Individual Lightning Lanes blir nå en del av den vanlige Genie+-tjenesten. Denne endringen vil vare gjennom 7. augustog de berørte turene inkluderer Space Mountain, Mickey & Minnie’s Runaway Railway og Frozen Ever After.

Les mer om disse Genie+-endringene her!

Genie+ billettendringer

Disney har laget en endre til Disney Genie-retningslinjene for gjester som kjøper éndagsbilletter til Disney World. Tidligere kunne alle med en Disney World-billett kjøpe Genie+ før besøket, men nå gjester med endagsbilletter vil ikke kunne kjøpe Genie+ før besøksdagen.

Genie+ © Disney

Nå er det kun gjester med flerdagersbilletter som kan kjøpe Genie+ før de besøker. Hvis du har en endagsbillett, kan du logge på My Disney Experience-appen på reisedagen for å kjøpe Genie+ og begynne å gjøre Lightning Lane-reservasjonene!

Her er det du trenger å vite om Genie+ og endagsbilletter!

Årskortholdermagneter

Disney annonserte utgivelsen av ny Disney World årskortholdermagneter denne uken, som vil være tilgjengelig i Disney Springs fra 2. mars til 30. marsDisneys fantastiske verden av minner butikk. Men ikke bekymre deg – du trenger ikke stå i kø i timevis fordi Disney kommer til å bruke en virtuell kø!

© Disney

Magnetdesignet er inspirert av Disney World sin 50-årsjubileum (sjekk ut den EARidescence!), og årspassholdere vil kunne bli med i den virtuelle køen fra kl. 09.00 den 2. mars.

Lær mer om de kommende årskortholdermagnetene her!

Citrus Swirl utgått (?)

De Citrus Swirl-sagaen fortsetter i Disney World! I tilfelle du gikk glipp av det Sitrusvirvel er en Vanilla Soft Serve and Frozen Orange Juice Slushy du tidligere kunne få på Sunshine Tree Terrace i Magic Kingdom. Den forsvant på uforklarlig vis i juli 2021, og denne uken kan vi ha mottatt noen triste nyheter.

The Citrus Swirl på Sunshine Terrace i Magic Kingdom!

I følge et rollebesetningsmedlem vi snakket med på Sunshine Tree Terrace denne uken, kommer ikke Citrus Swirl tilbake med det første og har blitt avviklet av Disney. Se den triste musikken! Husk imidlertid at ting kan endre seg ofte i Disney World, så vi vil holde øynene åpne for fremtidige oppdateringer om denne fan-favoritt søte godbiten.

Les mer om Citrus Swirl-mysteriet i Disney World!

Tegn

Anna og Elsa

Anna og Elsa møter gjester igjen i EPCOT! Før denne endringen kunne man egentlig bare møte dem ute i Norgespaviljongen, og det var ganske langt unna. Nå kan du igjen gå inn Kongelig Sommerhus for en sosialt distansert samhandling! Du kan ta en prat med Dronning AnnaDe

Anna på Royal Sommerhaus

… Og ta en sosialt distansert selfie med Elsa! Eller omvendt, det er egentlig opp til deg.

Hei Elsa!

Undersøk Min Disney-opplevelse for ventetider, men i det minste er køen vanligvis ikke på langt nær like lang som den nærliggende Frozen Ever After-turen!

Her er flere bilder av Anna og Elsa i Sommerhus!

Chip ‘n Dale

Rett utenfor Big Top Souvenirs i Storybook Circus-området i Magic Kingdom ble vi overrasket over å snuble over Chip og Dale hilser gjestene! Vår favoritt Chipmunks har ennå ikke et fast møte- og hilsestedså det var en morsom og uventet overraskelse å finne dem.

For et tilfeldig sted for jordegern å være!

Så langt som andre karakterer møter og hilser i Magic Kingdom, kan du for øyeblikket møte Mickey, Tiana, Rapunzel og andre besøkende prinsesser på avstand, og du kan sjekke My Disney Experience-appen for deres plasseringer og ventetider!

Finn ut mer om å møte Chip and Dale i Magic Kingdom her!

Mobilbestilling gikk ned

Mobilbestilling gikk ned denne siste helgen i både Disney World OG Disneyland! Når du blir vant til å stole på Mobilbestilling som en enkel og praktisk måte å få favorittmaten din i Disney Parks, kan det føles litt rart å gå tilbake til den “gamle” måten å bestille mat på.

© Disney

Dette problemet ble løst raskt, og innen 20. februar fungerte Mobile Order normalt. Du kan plassere Mobilbestillinger gjennom My Disney Experience-appenog det kan være en mye raskere og enklere måte å få mat i Disney Parks.

Finn ut mer om Mobilbestilling her!

Og det er alle de uventede nyhetene fra Disney World denne uken! Fortsett å lese DFB for flere Disney-oppdateringer, tips og triks.

15 Disney World-triks bare innsidere vet!


Ikke gå glipp av Noen Disney moro!

Bestill ditt eksemplar av 2022 DFB-guiden til Walt Disney World Dining i dag!

Med mer enn 750 sider, 2022 DFB-guiden til Walt Disney World Dining er full av tips og planleggingsverktøy utviklet av Disney World-eksperter over 30+ år med besøk. Vi har gjort forskningen for deg, slik at du vet akkurat hvilke steder som vil passe familiens behov!

Med minianmeldelser av hver eneste restaurant, bar, lounge, kiosk og mer; et helt kapittel om de beste snacksene i Disney World; full Disney Dining Plan analyse (og hvordan få GRATIS servering); og a fullt kapittel om rabatter og tilbud; du har alt du trenger for å planlegge din beste ferie til nå.

Klikk her for å bestill ditt eksemplar av 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-bok med kode WDW2022 for å spare 25 % av dekningsprisen i dag!

klar til å handle-knappen
Våre guider er støttet av en 100 % pengene-tilbake-garanti, så du har ingenting å tape. ⁇

Er du overrasket over noen av nyhetene denne uken? Fortell oss i kommentarene!

Leave a Comment