A Look at the Weather Forecast for Disney World in Early March

Det er MYE å se frem til i Disney World dette mars! Det er den årlige blomster- og hagefestivalen som snart kommer til EPCOT, Festival of Fantasy-paraden og den store åpningen av Stjerne krigen hotell! Har du planer om å besøke Disney World for noen av disse kommende arrangementene?

Livets tre

Hvis du har en ferie til Disney World i løpet av den første uken i mars, kan det være lurt å sjekke ut værmeldingen i Orlando. Det har vært ganske varmt i Sentral-Florida, men ting kan endre seg på et øyeblikk! Heldigvis er vi tilbake denne uken for å ta en titt neste ukes værmelding i Disney World!

Værmelding

Det føles som februar FLØY forbi – vi kan ikke tro at det snart er mars. Forrige uke nådde temperaturen hele 91 °, med laveste temperaturer på 60-tallet (som ikke er særlig lav i det hele tatt !!). Denne uken ser det ut til at det er mer varmt vann i vente!

Askepott slott

Hvis prognosen er noe som den var forrige uke i Disney World, bør vi ha en FLOTT uke med vær. I følge The Weather Channel kan du forvente at dagene dine blir fine den første uken i mars, med laveste nivåer rundt 60-tallet igjen neste uke.

28. februar

Mandag, 28. februar ser solrik og varm ut! Temperaturen vil være nær 80° på dagtid, og den vil gå ned til rundt 60° på kvelden. Det er en ganske god måte å starte uken på!

© The Weather Channel | Skjermbilde per 23. februar

Vi la merke til at det ser ut som det kan blåse litt utover dagen, så det kan være lurt å pakke en lett jakke (kanskje en hettegenser med glidelås?) Bare i tilfelle du blir litt kald – spesielt innendørs.

1. mars

På tirsdag, mars 1, været skal være godt og varmt! Basert på varselet er det svært liten sjanse for nedbør, selv om det kan være overskyet utover dagen!

© The Weather Channel | Skjermbilde per 23. februar

Ettersom uken skrider frem, forblir sjansen for regn ganske lav. Du bør fortsatt sørge for å pakke en poncho, paraply eller regnjakke – i Sentral-Florida er regn nesten alltid en mulighet.

mars 2

På onsdag, mars 2, temperaturen ser nesten identisk ut som dagen før! Den høyeste for dagen er nesten 81 ° og den laveste er 62 °, noe som burde gi en deilig og behagelig dag i Disney World. Vi kunne bli vant til slikt vær!

© The Weather Channel | Skjermbilde per 23. februar

Vi foreslår også at du legger merke til fuktigheten! Onsdag stiger luftfuktigheten fra 58 % til 79 % utover dagen. Fuktigheten kan virkelig få luften til å føles varmere (for ikke å snakke om hva den kan gjøre med håret ditt !!).

mars 3

På torsdag, mars 3, når temperaturen 79 °, med en 30% sjanse for regn. Den laveste er 60 °, med 60-70 % (ish) fuktighet gjennom dagen. Se opp for den vinden; det er spådd å komme inn i 10 til 15 mph, så pakk en regnjakke.

© The Weather Channel | Skjermbilde per 23. februar

På en regnværsdag foreslår vi å planlegge for mange innendørsaktiviteter. Ta deg tid til å sette deg ned og spise på en hyggelig restaurant, se noen innendørs show, eller sjekk ut gavebutikkene!

mars 4

For fredag, mars 4, vi forventes å se temperaturen nå 82 °. Forrige uke var været enda varmere, men denne uken er fortsatt veldig behagelig! Noen vil kanskje hevde at været på de lave 80-tallet er det beste været – og vi pleier å være enige.

© The Weather Channel | Skjermbilde per 23. februar

Det er 17 % sjanse for regn i løpet av dagen, og det er spådd mer delvis skyet vær for fredag.

mars 5

Nå vet du sannsynligvis hva du kan forvente for uken. På lørdag, mars 5., det vil være et maksimum på 83 ° og et minimum på 62 °. Det kan bli litt vind igjen på lørdag, så ha det i bakhodet når du bestemmer deg for hva du skal ha på deg.

© The Weather Channel | Skjermbilde per 23. februar

Apropos antrekk, sørg for å ta med noen forskjellige par sko! Med det fine været vi ser, kan du bli fristet til å bruke sandaler, men sørg for at sandalene dine er passende for å gå lange avstander og stå.

mars 6

Endelig søndag, mars 6 avslutter uken med et maksimum på 84° og et minimum på 62° om natten. Værmeldingen krever sol, så pakk noen solbriller!

© The Weather Channel | Skjermbilde per 23. februar

Ukens varsel ser veldig bra ut – krysser fingrene for at det forblir slik!

Ukens oversikt

Her er en full oversikt over uken fra The Weather Channel. Temperaturen vil variere mellom 79-84 ° i løpet av dagen, og deretter synke til de lave 60-tallet om natten. Husk at værmeldingene kan endre segmen foreløpig bør denne oversikten gi deg en ide om hva du kan forvente.

© The Weather Channel | Skjermbilde per 23. februar

Vi sjekket noen andre nettsteder, som Click Orlando News 6

© Klikk Orlando | Skjermbilde per 23. februar

Og WESH 2 News. Det ser ut til at alle rapporterer ganske like prognoser.

© WESH 2 NYHETER | Skjermbilde per 23. februar

Husk at Florida været kan endre seg veldig raskt! Hold øye med værmeldingen slik at du vet hva du kan forvente hver dag. Og hvis det regner, ikke mist alt håp; regnet kan blåse gjennom ganske raskt.

Hvordan bør du planlegge?

La oss nå se på noen måter du forbereder deg til uken som kommer!

Pakk en parkbag!

Selv om du reiser lett, har du en liten ryggsekk eller fanny pack kan komme VELDIG godt med i parkene! Kast en lett jakke i vesken og kanskje noen handelsnåler; du vil takke deg selv senere.

En liten ryggsekk kan gjøre en STOR forskjell!

Ikke glem en bærbar lader til telefonen din! Stol på oss, du trenger det.

Klikk her for å se de tolv essensielle tingene du TRENGER i Disney World-parkvesken din!

Ta med vann!

Disneys flaskevann er latterlig overpriset. Med mindre du ikke har noe imot å stikke inn og ut av hurtigservicesteder hele dagen for gratis kopper vann, anbefaler vi å ta med en kasse med vann på flaske. Det er billigere, enklere og raskere.

$5,50? I denne økonomien? Aldri!

Du kan kjøpe en kasse med vann fra en lokal matbutikk og få den levert til hotellet også!

Hvilke varer fra Amazon kan du ha levert til feriestedet ditt?

Det dekker denne ukens oppdatering om neste ukes vær! Hvis du har en ferie i vente, håper vi du har mye moro i solen på Disney World i mars! Som alltid, følg med på DFB for de siste Disney-tipsene!

Du bør sannsynligvis UNNGÅ Magic Kingdom på en dag i mai


Ikke gå glipp av Noen Disney moro!

Bestill ditt eksemplar av 2022 DFB-guiden til Walt Disney World Dining i dag!

Med mer enn 750 sider, 2022 DFB-guiden til Walt Disney World Dining er full av tips og planleggingsverktøy utviklet av Disney World-eksperter over 30+ år med besøk. Vi har gjort forskningen for deg, slik at du vet akkurat hvilke steder som vil passe familiens behov!

Med minianmeldelser av hver eneste restaurant, bar, lounge, kiosk og mer; et helt kapittel om de beste snacksene i Disney World; full Disney Dining Plan analyse (og hvordan få GRATIS servering); og a fullt kapittel om rabatter og tilbud; du har alt du trenger for å planlegge din beste ferie til nå.

Klikk her for å bestill ditt eksemplar av 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-bok med kode WDW2022 for å spare 25 % av dekningsprisen i dag!

klar til å handle-knappen
Våre guider er støttet av en 100 % pengene-tilbake-garanti, så du har ingenting å tape. ⁇

Planlegger du en tur til Disney World snart? Gi oss beskjed i kommentarene!

Leave a Comment