Animator’s Palate Celebrates Animation On Disney Cruise Line

Lurer du på hva slags matopplevelser du kan forvente ombord på Disney Cruise Line? Elegante, minneverdige, utrolige. Men for noen er ingen så minneverdig som Animator’s Palate, et Disney Cruise-spisested som vil glede alle sansene dine.

Ikke mer enn 10 år gammel da jeg satte seil på min siste Disney Cruise Line reise (dette må rettes opp… og snart!), de fleste middagsopplevelsene mine besto av at jeg ba om å bli løslatt fra bordet.

Tross alt, mine nyvunne venner og, kanskje enda viktigere, mine nyvunnet frihet i min pre-tenåringsklubb, ventet.

Dette var ikke tilfelle for en spesielt utrolig restaurantopplevelse, derimot.

Animator’s Palate på Disney Cruise Line – min favoritt Disney-restaurant til alle tider – var annerledes. Og jeg fulgte gjerne familien min under hele spiserotasjonen for å oppleve et måltid uten like.


Vil du ha mer Disney Cruise Line-magi? Kom på venteliste for DCL Magazine, et helt nytt trykt magasin fra skaperne av WDW Magazine!

Trykk her for å komme på ventelisten for DCL Magazine – ET NYTT trykt magasin fra skaperne av WDW Magazine.


Hvilke Disney Cruise Ships tilbyr Animator’s Gane?

Inne i Animator's Palate ombord på Disney Dream Bilde med tillatelse fra Disney

Heldigvis er ikke Animator’s Palate vanskelig å få tak i. Du kan spise på Animator’s Palate ombord:

Selv om Disney Wish setter ikke seil før midten av juli 2022det høres ut som om det blir den første Disney Cruise Line-skip uten Animator’s Palate.

En feiring av animasjon ombord på Disney Cruise Line

Skjønt Animator’s Palate har gjennomgått noen oppdateringer siden min siste gang setter seil med Disney Cruise Linepremisset til den elskede restauranten har i stor grad vært det samme.

Diners finner seg selv fordypet i Disneys magi – se favorittkarakterene deres fra Disney og Disney · Pixar-filmer forvandle seg fra svart-hvitt-skisser til fullfargemesterverk.

Interiør i Animator's Palate ombord på Disney Magic Bilde med tillatelse fra DisneyJeg husker jeg satt med kjeve, og pekte spent på så mange elskede Disney-karakterer kommer til live. Jeg dro i bestefars skjorte og sa ofte til familien min:Så du det?

Det var et av de øyeblikkene der du virkelig føler magien til Disney—Og det er en opplevelse jeg aldri vil glemme.


Har du lyst på flere uforglemmelige animasjonsopplevelser med Disney? Få en trykt kopi av mars 2022-utgaven av WDW Magazinededikert til kunst og animasjonsopplevelser i parkene.

Du vil finne eksklusive intervjuer, detaljer bak kulissene og fantastisk fotografering på 64 sider. Det er det som er nærmest å være i Disney… uten å være der!


Unike opplevelser på Animator’s Palate på Disney Cruise Line

Som om det å se animasjon i aksjon ikke var en spesiell nok opplevelse i seg selv, Animator’s Palate serverer flere unike opplevelser basert på skipet du er på.

De Disney magi og Disney Wonder funksjon a overveiende klassisk svart-hvitt bakgrunn som føles som en smakfull, men unik Disney kunstgalleri.

Ombord på Disney drøm og Disney Fantasyvil du føle deg som om du har gjort det gikk inn i et animatørstudio—Med karakterskisser, lysbokser, malerpensler og arbeidsstasjoner som kunstferdig dekorerer lokalet.

Det spesielle middagsshowet du vil nyte er også unik for skipet du er på.

Mickey dukker opp på Animator's Palate ombord på Disney Magic Bilde med tillatelse fra Disney

Hvis du seiler på Disney Magic eller Disney Wonder, du vil se Drawn to Magicsom spiller den evig spektakulære Sorcerer Mickey og feirer utviklingen av animasjon.

Hvis du setter seil på Disney Dream eller Disney Fantasy, du vil finne deg selv overrasket over Undersea Magic— Med digital animasjon av venner under havet og til og med en sjanse til chatte med Crush.

På utvalgte cruise på Disney Magic og Disney Fantasy, du vil også ha sjansen til å bli en del av animasjonshandlingen selv.

Gjennom Animasjon magi, gjester inviteres til prøve seg på å tegne en karaktersom til slutt vil komme til live og bli en del av showet.

En smakfull meny på Animator’s Palate

En server hilser gjester på Animator's Palate ombord på Disney Magic Bilde med tillatelse fra Disney

Mens det eneste jeg husker om prisen på Animator’s Palate er forfriskende barnecocktail servitøren vår tok med meg søstrene mine og meg til hvert måltid (å ha en dedikert servitør for spiserotasjonene dine er kjempebra!), de fleste anmeldere ser ut til å være enige om at opplevelsen av Animator’s Palate er bedre enn maten i seg selv.

Animator’s Palate serverer Stillehavsøy-, asiatisk- og California-inspirerte retter. De siste anmeldelsene jeg har lest hevder at maten er rettferdig – ikke noe spesielt.

Du finner et utvalg av alternativer, som kremet butternut squash suppe (som moren min fortsatt er glad for!) og røkt laksetatar for en forrett og hovedretter som Stillehavssvart torsk og Angus indrefilet av storfe. Du vil selvfølgelig også finne desserter inkludert brent krem (nam!) og peanøttsmørmousse.

Eller, hvis du er som søsteren min, kan du bare slå leir på skipets respektive alt-du-kan-spise myk iskrembutikk.

Anmeldelse: Animatørens smak handler om opplevelsen, ikke maten

Mens maten kanskje ikke er den mest utrolig, matopplevelsen er absolutt.

Mer enn et tiår senere er min Disney Cruise Animator’s Palate-matopplevelse fortsatt et av mine favoritt Disney-minner— Og jeg vil ikke så tålmodig ønske meg en stjerne før jeg befinner meg midt i Disney-animasjonen igjen.

Ha en fin reise!


Hva er DIN favorittmatopplevelse ombord på Disney Cruise Line-flåten? Fortell oss i kommentarfeltet på vår Facebook-side!


Ikke sikker på om du skal reise? Du kan bare få mer informasjon om en potensiell Disney-ferie.

Reisemål 2021 Disney World-reservasjonerVet du datoene dine?
Sitat av Disney reisebyrå
Trenger du bare råd nå?
Disney ferieplanleggingshjelp

6 kule ting å gjøre på lengre Disney Cruise-seiler

OPPDATERING: Disney Cruise Line-passasjerer 5 og eldre må være fullstendig vaksinert

Port Canaveral Hotels: Overnatting i Port Canaveral før Disney Cruise

Dani har besøkt Disney Parks siden hun var to år gammel. Hun er en del av en DVC-medlemsfamilie, en WDW-årskortinnehaver og tidligere rollebesetningsmedlem, og den typen Disney-fan som fortsatt gråter når hun ser på Magic Kingdom-fyrverkeriet. Siden hun fikk datteren, er Disney-favoritten hennes Disney-mamma, og hun elsker å dele kjærligheten til musen med sin pjokk – som nesten elsker Walt Disney World like mye som hun gjør.

Leave a Comment