Castaway Cay 5K: What You Need to Know

Har du noen gang lurt på hva Disneys Castaway Cay 5K handler om? Her er det du trenger å vite for å gjøre deg klar for ditt neste Disney-cruise til Karibia.

Det er et nytt år, som betyr vi handler alle om å komme i form. Det finnes ingen bedre måte enn å løp eller gå langs sandkysten av Castaway Cay. Hvis du er på vei på et Disney Cruise med opprinnelse fra en havn i Floridavil du mest sannsynlig ha en sjanse til å besøke krystallblått vann i Disneys Castaway Cay.

For treningsvenner tilbyr dette øyparadiset mer enn bare klart vann og sterke drinker. De Castaway Cay 5K er et gratis løp som du kan takle mens du besøker Castaway Cay – og det er en god måte å brenne av noen av disse kaloriene fra alle cruiseserveringene.

Vi har satt sammen en liste over vanlige spørsmål om Castaway Cay 5K. Hvis du fortsatt har flere spørsmål, kontakt oss på DCL Magazine Facebook.

Hvor mye koster Castaway Cay 5K?

Cabanas på Disneys Castaway Cay Foto av Bill Ryan

Gjester spør oftest om pris for Castaway Cay 5K. Men det er det vi elsker mest: Castaway Cay 5K er gratis for gjester å registrere seg.

Avhengig av reisen din, Premium-pakker kan være tilgjengelige for oppgradering. Tidligere har disse inkludert gratis registrering pluss en swag bag med 5K-varer som kan leveres til lugaren din.


Vil du ha mer Disney Cruise Line-magi? Kom på venteliste for DCL Magazine, et helt nytt trykt magasin fra skaperne av WDW Magazine!Trykk her for å komme på ventelisten for DCL Magazine – ET NYTT trykt magasin fra skaperne av WDW Magazine.


Hvordan registrerer du deg for Castaway Cay 5K?

Som du kan forestille deg er dette et populært arrangement, så registrering er nødvendig. Det er to måter gjester kan registrere seg på for løpet.

Hvis du er sikker på at du vil delta på forhånd, kan du melde deg på før ombordstigning på Disney Cruise Lines nettsted eller i Navigator-appennår bestillingsvinduet åpnes.

Akkurat som du organiserer et hvilket som helst annet arrangement for seilingen din, du vil gå til planene dine for din Castaway Cay-dag og legg til 5K.

Hvis det er usikkerhet rundt deltakelse, kan du alltid vente til du er ombord og gå til gjestetjenester på din første dag for å registrere deg.

Påvirker været løpet?

Disney Fantasy la til kai ved Disneys Castaway Cay Foto av Rich Ramos

Castaway Cay er en øy som ligger på Bahamas. Derfor er vær noe som alltid er på topp. Fra vinden til muligheten for regn, lurer du kanskje på om 5K er påvirket av været.

Svaret er ja, Castaway Cay 5K regnes som en værtillater begivenhet. Hvis mannskapet ombord på Disney Cruise anser at været er utrygt for deltakerne, er det en sjanse for at arrangementet kan avlyses.

Må jeg være en løper for å delta i 5K?

En utsikt over de avsidesliggende sykkelstiene rundt Disneys Castaway Cay Foto av Brett Svenson

Det beste med Castaway Cay 5K er det du trenger ikke være løper for å delta. Siden 5K er et familievennlig arrangement, Både løpere og turgåere er velkomne til å delta.

Hvis du er en som vil løpe, gå for det; mange mennesker vil løpe løpet. Men hvis du ikke er en løper, ikke la deg skremme –Turgåing oppmuntres også!

Hvor lang er Castaway Cay 5K? Er det tidsbestemt?

Navnet i seg selv høres skummelt ut: Du må løpe eller gå en 5K! Men en 5K er egentlig bare 3,1 miles.

Du finner en offisiell klokke ved start-/sluttpunktene, men den er ikke der for å skape en konkurranseatmosfære. Til tross for klokken er dette løpet ment å være avslappet og morsomt, og fullføringen din er ikke avhengig av løpe-/gangtiden din.

Kan barn delta i Castaway Cay 5K?

Utsikt over kysten av Disneys Castaway Cay Foto av Julie de la Fe

En annen stor del av Castaway Cay 5K er det barn 10 år og eldre kan også delta. Hvis du har små under 10 år som ikke kan delta, Disneys Castaway Cay er hjemmet til deres egen barneklubb, Scuttle’s Cove.

Rollemedlemmene er de samme som jobber i Oceaneers Club på skipet; Dette er et morsomt område for barn å sjekke ut.

Hvordan finner jeg startstedet?

Med et skip fylt med tusenvis av mennesker, hvordan finner du startpunktet for Castaway Cay 5K? Før løpet, du vil få et utpekt møtested om bord.

Som en gruppe går dere av skipet og mot starten. Selvfølgelig er det Disney, så sørg for å ta et karakterbilde før løpet. Den beste delen-når du deltar i dette løpet, vil du være en av de første som går av skipet.

Hva er Castaway Cay 5K-ruten?

Donald Duck-flyet på rullebanen ved Disneys Castaway Cay Foto av Bill Ryan

Ruten er ganske enkel. Du kan se og utforske områder du kanskje ikke hadde sett hvis du ikke deltok i 5K. Løpet starter ved landingsbanen og tar deg til sykkelstien, voksenstranden og tilbake rundt sykkelstien igjen. Og så er du ferdig!

Mens du løper og går, du vil møte vannstasjoner tilgjengelig for å trekke pusten og kjøle deg ned. Sørg for å ta noen selfies underveis for å huske den morsomme opplevelsen.

Vil jeg motta en medalje når jeg er ferdig?

Den beste delen av ethvert løp er medaljen på slutten. Som tidligere nevnt, er du ikke offisielt tidsbestemt under dette løpet, så alle deltakere mottar en Castaway Cay 5K-medalje, uansett hvor lang tid det tar å fullføre.

Medaljen er en fin måte å vise frem stoltheten din over å fullføre løpet. I tillegg gir det en fantastisk suvenir fra ferien.


Har du noen gang deltatt i en 5K på Disneys Castaway Cay før? Del med oss på vår DCL Magazine Facebook-side!


Ikke sikker på om du skal reise? Du kan bare få mer informasjon om en potensiell Disney-ferie.

Reisemål 2021 Disney World-reservasjonerVet du datoene dine?
Sitat av Disney reisebyrå
Trenger du bare råd nå?
Disney ferieplanleggingshjelp

6 kule ting å gjøre på lengre Disney Cruise-seiler

OPPDATERING: Disney Cruise Line-passasjerer 5 og eldre må være fullstendig vaksinert

Port Canaveral Hotels: Overnatting i Port Canaveral før Disney Cruise

Jennifer Marrazzo er forfatter og adjunkt og kan altfor mange fakta om Disney og cruise. Hun er DVC-medlem og WDW-årspassholder og har en enorm samling av Disney-varer fra Beauty and the Beast til Baby Yoda. Jennifer har sin egen blogg, The Happiest Travels on Earth, hvor hun tilbyr anmeldelser og tips for Disney og cruise!

Leave a Comment