Characters You’ll Encounter Aboard The Star Wars: Galactic Starcruiser

Mange elementer kombineres for å bringe historien om Star Wars: Galactic Starcruiser til live, men kjente er like viktige som karakterene du vil møte i løpet av denne 2-netters reisen. Enten dets helter fra motstanden, utsendinger av den første orden, besetningsmedlemmer eller andre som bare prøver å finne veien i en galakse langt, langt unna, du vet aldri hvem som er rett rundt hjørnet.

Ved å samhandle med disse karakterene vil du få venner, samle nyttig informasjon, oppdage hemmelige deler av Halcyon, starte spesielle oppdrag og mer! Alle disse aspektene ved besøket ditt er drevet av en eklektisk rollebesetning – noen kjente, noen nye. Her er en titt på hvem du sannsynligvis vil møte under besøket ditt.

Kaptein Riyola Keevan

Kaptein Keevan leder hver seilas ombord på Halcyon og beskrives av teamet hennes som respektert og pålitelig. Denne Pantoran er sterk, avgjørende og forblir tilsynelatende rettferdig og kjølig under press. Men under dette polerte eksteriøret ligger en “eventyrlig” historie.

Cruisedirektør Lenka Mok

Lenka Mok er gjesters go-to crewmedlem på starcruiser. Hun er kapteinens høyre hånd og har også ansvaret for underholdning ombord. Det er hennes jobb å sørge for at hver reise blir minneverdig!

SK-62O

Denne astromech-droiden er Moks assisterende cruisedirektør. SK må sørge for at ting går knirkefritt og i tide. Han holder øye med alt skipets virkemåte og er lojal mot Mok og kaptein Keevan. Han elsker å omgås gjester, men kan også være en verdifull ressurs hvis noe skulle gå galt.

Sammie

Sammie er skipets nye mekaniker. Hans entusiasme og gode vesen gjør ham til et kjærlig tilskudd til mannskapet. Han er ivrig etter å bevise seg selv og til tross for alle odds klarte han alltid å få ting gjort!?

Halcyon starcruiser-passasjerer nyter et måltid og en opptreden av Gaya i Crown of Corellia Dining Room i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida. (Kent Phillips fotograf)

Stil

Galaktisk superstjerne, denne sangeren og låtskriveren er kjent for sin særegne musikk og kraftstemme. Gaya er en Twi’lek og sørger for underholdningen om bord, inkludert som headliner under middagen i Crown of Corelia Dining Room. Men ryktene sier at det kan være en annen grunn til at Gaya er ombord.

Raithe Kole (til høyre) klemmer seg sammen i Sublight Lounge med Halcyon starcruiser-passasjerer i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida. (Matt Stroshane, fotograf)

Raithe Kole

Raithe er Gayas manager og det er hans jobb å sørge for at divaen får alt hun vil ha – og jeg mener alt. Han snakker godt og er villig til å gjøre det som er nødvendig for å holde klienten fornøyd. Selv om han ikke er medlem av skipets mannskap, hindrer det ham ikke nødvendigvis i å begi seg inn i noen av skipets begrensede områder. Han må sørge for at Gayas uskrevne kontrakter blir overholdt tross alt.

Ouannii (til venstre) og Sandro (andre fra venstre) er to karakterer gjester kan møte under oppholdet på Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Fla. (David Roark, fotograf)

Ouannii

Denne Rodian-musikeren jobber med Gaya i Crown of Corelia Dinaing Room. Hun snakker også Huttese (samme språk som Jabba the Hutt.) Quannii er sjarmerende og lett å få en umiddelbar kontakt med. Hun kan ofte bli funnet på å utforske skipet i fritiden.

(David Roark, fotograf)

Sandro Alimander

Denne håpefulle Togruta-musikeren er en massiv fan av superstjernen Gaya. Du kan ofte finne ham spille på strengeinstrumentet sitt i Atrium, hvor du til og med kan bli med ham i en sang. La oss imidlertid ikke la oss lure, Sandros primære mål er å få Gayas oppmerksomhet, kanskje til et nytt mål presenterer seg.

D3-O9

Denne snakkesalige droiden kan nås via vidskjermene på rommet ditt. Hennes primære ansvar er å drive skipets logistikk. Hun kjenner alle og alt som skjer ombord på starcruiser. Hun elsker å snakke med passasjerer, men er ikke sjenert for å dele sine meninger med passasjerer.

Passasjerer lærer den eldgamle kunsten å bruke lyssverd i Lightsaber Training Pod ombord på Halcyon starcruiser i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida. (Matt Stroshane, fotograf)

Sajaen

Som du kanskje husker i Rogue One: A Star Wars Story, ødela imperiet Jedi-tempelet på Jedha som var under beskyttelse av Guardians of the Whils. Som et resultat ble de overlevende spredt over hele galaksen. Imidlertid forble Guardians dedikert til å bevare kunnskapen om styrken. Sajaene er etterkommere av denne gruppen. Mange har funnet en trygg havn ombord på starcruiser hvor du finner dem undervise i den eldgamle kunsten med lyssverdet i treningsputene. Vi bør påpeke at Sajaene ikke er Jedi selv, men er opplært til å føle kraften i andre.

Chewbacca

Denne Woookiee er legenden. Bestie til Han Solo og tidligere co-pilot av Millennium Falcon, Chewie befinner seg i hjertet av enda en galaktisk konflikt. Men hvis det er én ting vi vet om Chewbacca, vil han gjøre alt som trengs for å hjelpe vennene sine i nød.

Rey

Sjansen er stor for at du er kjent med denne kraftsvingende helten fra motstanden. Det er tilfeldigvis at Rey rekrutterer folk for sin sak langs Ytre Rim inkludert Batuu. Hun går ombord på starcruiser for å hjelpe til med å beskytte passasjerer fra First Order og sikre seg viktig informasjon som vil hjelpe hennes sak.

Kylo Ren

Den øverste lederen av den første orden, Kylo Ren slår frykt inn i hjertene til fiendene sine med sin imponerende maske, lange mørke kappe, ikoniske røde lyssverd og sitt voldsomme temperament. Denne kraftsvingende krigeren er fast bestemt på å utrydde motstanden og fortsetter å lete etter en av dens mest fremtredende skikkelser – Rey.

Første ordens løytnant Harman Croy står foran stormtroopers i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Fla. (Kent Phillips, fotograf)

Første ordens løytnant Harman Croy

Både ambisiøst og skremmende, Croy har fattet en spesiell interesse for starcruiser. Når alt kommer til alt, virker det som om nysgjerrig motstandsaktivitet dukker opp ved hver av skipets anløpshavner. Han har et spesielt oppdrag for å utrydde og avsløre motstandskjempere og heve sin egen posisjon i prosessen.

Passasjerer nyter Sublight Lounge ombord på Halcyon starcruiser i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida. (Matt Stroshane, fotograf)

Første ordens oberst Grav Talis

Talis svarer direkte til general Hux og er innstilt på å kvitte galaksen med motstandskjempere. Han krever at hans underordnede utfører sine oppgaver med hensynsløs effektivitet. Det er det øverste leder Kylo Ren tross alt forventer.

First Order Stormtroopers

Den første ordens infanteri utløser frykt med sin skarpe hvite rustning. Under kommando av Lt. Croy, de er ombord på starcruiser for å luke ut motstandsfolk.

Bestill din plass på Star Wars: Galactic Starcruiser ved å fylle ut skjemaet nedenfor for å få ditt GRATIS og uforpliktende tilbud. Lesere oppfordres også til å følge med på MickeyBlog for ytterligere Starcruiser-nyheter og oppdateringer.

Kom du ikke til Disney i 2021!? Vel, vi har noen fantastiske nyheter – Disney-pakker er for øyeblikket tilgjengelige for bestilling til slutten av 2022! Det gir deg god tid til å planlegge den magiske turen, og jeg er her for å hjelpe.

Med nye retningslinjer og prosedyrer på plass i løpet av året som kommer, har det aldri vært en bedre tid å jobbe med en autorisert Disney-ferieplanlegger som kan hjelpe deg med å navigere gjennom Disney Worlds nye måte å gjøre ting på! Jeg vil være tilgjengelig for å hjelpe med alt fra å finne den perfekte pakken og få de beste tilbudene til å organisere parkpass, Disney Genie+ og spisereservasjoner. Det beste av alt – tjenestene mine er HELT GRATIS!

Bare fyll ut skjemaet mitt HER for å få ditt GRATIS, uforpliktende tilbud. Alternativt, ta gjerne kontakt på mroden@mickeytravels.com eller følg med Facebook

Leave a Comment