Disney RECIPE: Get Your Sweet Tooth Ready to Try Pooh’s Hunny Pots de Crème

Hvem kan motstå en søt gryte med honning? Ikke Ole Brummdet er sikkert!

© Disney

Kanskje du gikk glipp av Ole Brumm-dagen, men du kan fortsatt feire den dumme, gamle favorittbjørnen din ved å spise en av favorittsakene hans! Med dette Brumm-inspirert oppskriftvil du kunne nyte deilig Honningkrempotter fra komforten til ditt eget kjøkken, uansett hvor langt unna du er fra Hundred Acre Wood!

Disney delte nylig en velsmakende søt godbit som kan få deg til å sprette av veggene som en viss spenstig venn av Brumm! Les videre til finn ut hvordan du lager denne vaniljesaus-inspirerte konfekten.

© Disney

Ingredienser

Denne oppskriften inkluderer tre forskjellige deler. Først skal du lage vaniljesausetterfulgt av en karamellsausog til slutt en bedårende honeycomb-formet hvit sjokolade topping. Nam!

For vaniljesaus:

 • 1 kopp tung kremfløte
 • 1/2 kopp honning
 • 1/4 kopp melk
 • 4 eggeplommer
 • 1 vanilje bønne eller 1 ts vaniljeekstrakt

For karamellsaus:

 • 1/4 kopp granulert sukker
 • 1/4 kopp honning
 • 3 ss smør
 • 1/8 kopp tung kremfløte
 • En klype salt

For topping:

 • 1/2 kopp hvite sjokoladebiter eller hvit sjokoladegodteri smelter

Du må også sørg for at du har følgende elementer på kjøkkenet ditt:

 • 4 ovnssikre ramekins eller glasskrukker
 • Kakeform
 • Kjele
 • Bobleplast
 • Finmasket sil

Som du kan se, er ikke denne oppskriften for sarte sjeler! Trenger du en klem ennå?

© Disney

Huff, jeg vet at jeg føler meg bedre nå! Nå som du har alle ingrediensene dine, la oss lage noen Hunny Pots!

Veibeskrivelse

Trinn 1: Lag vaniljesausen

 1. Forvarm ovnen til 300 ° F. Varm opp en kjele med vann til det koker.
 2. I en middels kjele, kombinere fløte, melk, honning og salt. Varm opp over middels lav varme til honningen er helt oppløst. Del deretter vaniljestangen og skrap ut frøene tilsett både frø og belg til fløteblandingen. (Hvis du bruker vaniljeekstrakt i stedet, legg til nå.) Når blandingen begynner å dampe, slå av varmen og la stå i 10 minutter.
 3. I en middels bolle, raskt visp eggeplommene til den er lysnet (ca. 30 sekunder). Hell kremblandingen inn i eggene sakte under konstant visp for å temperere eggene. Når all kremen er tilsatt, skal blandingen være jevn og varm å ta på. Sil blandingen gjennom en finmasket sil for å fjerne de resterende bitene av vaniljestangen.
 4. Legg et vått papirhåndkle eller klede i bunnen av bakebollen og ordne de 4 ramekins på toppen; håndkleet vil hindre ramekins fra å skli rundt. Fyll hver ramekin likt med vaniljesausen. Sett bakebollen i ovnen, deretter forsiktig hell det varme vannet i fatetpass på å ikke sprute inn i ramekins.
 5. Stek i 30-50 minutter, avhengig av størrelsen på ramekinene dine. Når vaniljesausen er klar, skal sidene være stivnet, men midten skal være jiggly. Ta bakebollen forsiktig ut av ovnen og la ramekins avkjøles på tørkestativ.
 6. Når grytene har fått romtemperatur, avkjøl i kjøleskapet i 2-3 timereller over natten.

Trinn 2: Lag karamellsausen

 1. I en middels kjele, tilsett sukker og varm på middels-lav. Rør av og til, og ikke la stå uten tilsyn. Sukker skal først begynne å klumpe seg, så smelte.
 2. Når sukkeret for det meste er smeltet, tilsett honning. Fortsett å røre til sukkeret er helt smeltet og honningen er fullstendig blandet. Blandingen skal ha en lys gyllenbrun farge.
 3. Fjern fra varmen og tilsett smør. Rør til kombinert, deretter tilsett tung fløte og en klype salt.
 4. Avkjøl til romtemperatur, deretter sett til side i kjøleskapet til du er klar til å montere.

Trinn 3: Lag toppingen

 1. Plasser hvit sjokolade i en bolle som tåler mikrobølgeovn. Varm i mikrobølgeovnen i 60 sekunder, rør, fortsett deretter oppvarmingen i 10-sekunders intervaller og rør til den er helt smeltet.
 2. Legg ut stykket av bobleplast med den humpete siden opp. Fordel den smeltede sjokoladen på toppenog skaper et tykt, jevnt lag.
 3. Sett i kjøleskapet for å stivne. Når den er satt, skrell sakte bobleplasten av, og avslører et bikakeformet stykke sjokolade. Ved å bruke hendene, del sjokoladen i fire mindre biter.

Trinn 4: Sett sammen

 1. Topp hver vaniljesaus med en skje karamellsaus. Hvis sausen har tyknet for mye i kjøleskapet, varm i mikrobølgeovn i 30 sekunders intervaller og rør til den får en tynnere konsistens.
 2. Skriv ut Hunny Label Design og klipp ut hver etikett. Pakk en etikett rundt hver ramekin og tape det på baksiden for å sikre den. (Hvor søte er disse etikettene?!?!)
 3. Topp hver vaniljesaus med et stykke sjokolade honningkake. Serveres avkjølt eller i romtemperatur og nyt!

© Disney

Der har du det! Disse kjekke pottene ser fantastiske ut og vil garantert glede enhver Winnie the Pooh-fan. Mellom Brumm-inspirert skrift på etikettene og honeycomb dekorasjon på toppen, dette er virkelig en imponerende godbit! På tide å lage mat!

Klikk her for EN ANNEN Winnie the Pooh-dessertoppskrift!


Ikke gå glipp av Noen Disney moro!

Bestill ditt eksemplar av 2022 DFB-guiden til Walt Disney World Dining i dag!

Med mer enn 750 sider, 2022 DFB-guiden til Walt Disney World Dining er full av tips og planleggingsverktøy utviklet av Disney World-eksperter over 30+ år med besøk. Vi har gjort forskningen for deg, slik at du vet akkurat hvilke steder som vil passe familiens behov!

Med minianmeldelser av hver eneste restaurant, bar, lounge, kiosk og mer; et helt kapittel om de beste snacksene i Disney World; full Disney Dining Plan analyse (og hvordan få GRATIS servering); og a fullt kapittel om rabatter og tilbud; du har alt du trenger for å planlegge din beste ferie til nå.

Klikk her for å bestill ditt eksemplar av 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-bok med kode WDW2022 for å spare 25 % av dekningsprisen i dag!

klar til å handle-knappen
Våre guider er støttet av en 100 % pengene-tilbake-garanti, så du har ingenting å tape. ⁇

Skal du piske opp noen Hunny Pots en gang snart? Gi oss beskjed i kommentarene!

Leave a Comment