Disney Reveals Areas for Adults on Disney Wish

Disney har avslørt mer informasjon om voksenområdene på Disney Wish, inkludert et større Senses-spa med uteområde! I tillegg til en tidligere annonsert Stjerne krigen-salong med tema og fine middagsopplevelser inspirert av “Skjønnheten og udyret,” Disney Wish vil debutere en rekke splitter nye arenaer for voksne, inkludert flåtens første utendørs spa-retreat, unike salong- og frisøropplevelser, og en samling eksklusive barer og salonger passer garantert smaken til enhver gjest.

“Med Disney Wish ønsket vi å designe en opplevelse som lar våre voksne gjester slappe av, lade opp og koble seg på nytt på unike måter som bare Disney Cruise Line kan lage,” sa Laura Cabo, kreativ leder for porteføljen, Walt Disney Imagineering. “Ikke bare tilførte vi mer historiefortelling og fortryllelse til de vokseneksklusive arenaene, men vi la til mer variasjon og gjorde dem mer tilgjengelige enn noen gang før. Dette skipet har virkelig blitt designet med voksnes feriebehov i tankene, og jeg vet at gjestene våre kommer til å reise hjem og føle seg uthvilte etter Disney Wish-ferien.»

Utendørs Oasis and Senses Spa

For første gang ombord på et Disney-skip vil Senses Spa ha et dedikert utendørs avslapningsrom hvor gjestene kan slappe av i boblebad, hvile på myke solsenger og finne sitt senter under yogaøkter.

Denne friluftsoasen er en helt ny utvidelse av Disney Cruise Lines signatur Rainforest-opplevelse, som har blitt redesignet for Disney Wish for å gi enda flere måter å slappe av og forynge på. Regnskogen vil introdusere flåtens første issalong, som lar gjestene kombinere termiske terapier, som fremmer både fysisk velvære og ro. Det vil også inkludere gjestefavorittelementer som oppvarmede ergonomiske solsenger; sensoriske spa-dusjer; og badstue, damp og tørre kamre.

Senses Spa vil også ha private behandlingsrom og overdådige spavillaer for par. I tillegg til en meny med massasje-, ansikts- og akupunkturbehandlinger, vil gjestene kunne velge fra en meny med spesialiserte behandlinger som er tilpasset deres behov, for eksempel smertebehandling og søvnforbedring. I tilknytning til spaet vil det redesignede Senses Fitness tilby toppmoderne trenings- og velværefasiliteter, inkludert et hovedrom med treningsutstyr, et dedikert sykkelstudio og et aerobicrom.

Salong og Barberi

Disney Wish vil ha premiere på to splitter nye salongopplevelser – flåtens første frittstående arenaer for hårstyling og skjønnhetstjenester – hvor voksne kan unne seg selv i innbydende, sosiale miljøer som har blitt unikt designet med inspirasjon fra klassiske Walt Disney Animation Studios-filmer.

Utviklet salong

Hos Untangled Salon kan voksne slippe håret ned (og få det stylet som de vil) i et lett og luftig miljø som er perfekt for velvære. Inspirert av Rapunzel – den kunstneriske Disney-prinsessen kjent for sine lange, flytende lokker – vil denne elegante, eksklusive salongen bli utsmykket i nyanser av lilla og gull, dekorert med flytende lanternelysarmaturer og utstyrt med spesialtilpassede, skåret metallskjermer som viser Rapunzels personvern. egne malerier. Den ene siden av rommet vil til og med skinne og gløde med det gylne lyset til en signaturlysekrone som fremkaller den ikoniske blomsten som ga håret hennes dets magiske kvaliteter. I tillegg til hårklipp og styling vil menyen med tjenester på Untangled Salon inneholde manikyr, pedikyr, tannbleking og hudbehandlinger.

Hook’s Barbery

Hook’s Barbery vil være en unik vri på en tradisjonell europeisk herresalong, som tilbyr klipp, barberinger og negle- og hudpleie. Utsmykket i mørkt tre, kjekke skinnstoler og utsmykkede gyldne speil, vil plassen fulle av narrative detaljer inspirert av navnebroren Captain Hook: et innlagt trekart over Never Land, et skjult lommeur, og – selvfølgelig – en krok , for å nevne noen. En trio av tilsynelatende ubestemmelige lanterner vil av og til våkne til liv med lys og lydeffekter som viser at Tinker Bell hopper fra en armatur til en annen.

Ikke bare vil Hook’s Barbery tilby salong- og frisørtjenester, men det vil også skryte av den ultimate skålen for en pirats liv: en skjult bar. Denne (ikke-så-hemmelige) skattekisten av bourbons før forbud, vintage whisky og portvin, lagret rom og førsteklasses brennevin vil være et paradis for brennevinsentusiaster, ideelt for uformelle hangouts, romantiske datekvelder, vertssmaking og spesielle kveldsarrangementer .

Disney Wish Hooks Barbery

Fortryllende natteliv

Som alle Disney Cruise Line-fartøyer, vil Disney Wish tilby en samling av avslappede og raffinerte barer og salonger som er reservert eksklusivt for voksne hver kveld. Men for første gang vil disse arenaene bli spredt ut blant skipets andre kjernesamlingssteder for en mer fleksibel opplevelse med fri flyt som vil gi gjestene – spesielt foreldre – flere muligheter til å nyte «me time» gjennom hele cruiset. Nytt er også utbredelsen av historiefortelling i disse områdene, og gir en rekke måter for voksne å oppleve noen av Disney-favoritthistoriene deres på sofistikerte måter designet spesielt for dem.

Tønne og kompass

Keg & Compass er en pub som feirer havets eventyr og romantikk, designet i den rustikke arkitektoniske stilen til et norsk sjømannskartrom på slutten av 1800-tallet. Med inspirasjon fra den rike folkloren fra norrøn sjøfart, vil oljemalerier i tidstypisk stil skildre historier om de dype og intrikate utskjæringene av tentakler, brakker, kompasser og mer som vil fremheve koøye-rammer.

Som spenner over hele taket vil det være et storslått, fantastisk kart i gammel maritim stil som inneholder blant annet referanser til havhistorier, en hyllest til Disney-karakterer og historier knyttet til havet. I tillegg til karakterer som Ursula og Moana (som dukker opp i de geografisk nøyaktige plasseringene til historiene deres), vil kartet vise viktige steder knyttet til The Walt Disney Company og spesifikt designet og konstruksjonen av Disney Wish.

Denne uformelle settingen er perfekt for gjester å slappe av og se live sport, nyheter og store kringkastingsarrangementer mens de smaker på et spesialisert utvalg av øl, inkludert tre spesiallagde håndverksbrygg som er tilgjengelig eksklusivt ombord på Disney Wish, sammen med et utvalg av brennevin, vin og cocktailer.

Disney Wish Keg Compass Pub

Nightingales

Nightingale’s er en raffinert pianobar inspirert av Askepotts lyriske gjengivelse av “Sing Sweet Nightingale” i filmen fra 1950, og tilbyr en omfattende meny med fine viner, bobler og håndlagde cocktailer. Klassisk moderne med en myk metallisk palett, vil den dominerende designfunksjonen være en glitrende lysekrone plassert over pianoet – en virvel av perleskimrende bobler og noter som viser tittellåtens melodi omhyggelig laget av glitrende rosegull. Denne pulserende salongen vil være en tematisk forlengelse av den eventyrinspirerte Grand Hall som den stammer fra, med store dører som lar de blinkende låtene velte ut over atriet, og inviterer forbipasserende til å stoppe opp og bli en stund.

Disney Wish Nightingales

The Bayou

Gjester som leter etter New Orleans-inspirert god tid, kan gå ned til The Bayou, en uformell salong med temaet «Prinsessen og frosken». Denne plassen blomstrer med magnoliablomster, liljeblokker og en baldakin av blinkende ildfluer over hodet, og vil fremkalle den magiske myra der Tiana og Naveen søker tilflukt i filmen. En bronsestatue av hver karakter vil vises fremtredende, og to lysthus inspirert av byens ikoniske smijernsmetallkonstruksjoner vil gi intime sitteplasser for små grupper på hver side av baren.

Dette sentralt beliggende lokalet vil tilby kreative cocktailer, spesialkaffe og signaturbeignets i en livlig, sosial atmosfære komplett med live underholdning og musikalske opptredener.

Som tidligere annonsert, vil Disney Wish også inneholde en første i sitt slag i en galakse langt, langt unna; en trio av førsteklasses kulinariske opplevelser inspirert av en historie så gammel som tiden; og et dedikert bassengområde på øvre dekk eksklusivt for gjester i alderen 18 år og eldre.

Disney Wish The Bayou Lounge

Stjerne krigen: Hyperspace Lounge

For første gang om bord på et Disney-skip, vil gjestene legge ut på en romhopping-tur i Stjerne krigen galakse kl Stjerne krigen: Hyperspace Lounge, en eksklusiv bar utformet som et luksuriøst romskip i yachtklassen. Denne rikt tema, oppslukende opplevelsen vil være reservert for voksne hver kveld, og tilbyr interaktive smaksopplevelser og signaturdrikker inspirert av filmene.

Disney Wish Hyperspace Loung 1

Utsøkt spesialmat

Voksne vil nyte gourmetmåltider og eksepsjonelle drikker på Palo Steakhouse, Enchanté av kokken Arnaud Lallement og The Rose, en eksklusiv suite med epikureisk fortreffelighet inspirert av de elegante ikonene til Walt Disney Animation Studios “Skjønnheten og udyret.”

Disney Wish Enchante
  • Palo Steakhouse er en videreutvikling av Palo-restauranten som Disney-kryssere kjenner og elsker, og kombinerer nå den avslappede sofistikeringen av autentisk italiensk mat med den klassiske raffinementen til et moderne steakhouse i en elegant setting inspirert av Cogsworth, historiens majordomo-slått-fortryllet klokke .
  • Enchanté vil tilby den mest luksuriøse matopplevelsen ombord, med en gourmetmeny laget av kokken Arnaud Lallement med tre Michelin-stjerner. Dette romantiske og intime lokalet vil fremkalle den blendende ånden til filmens candelabra maitre d ‘, Lumiere.
  • Inspirert av den skjebnesvangre blomsten i hjertet av historien, er The Rose en elegant salong ved inngangen til Palo Steakhouse og Enchanté, en idyllisk setting for en aperitiff før middag eller en cocktail etter middagen.

Stille Cove Pool District

På Quiet Cove vil gjester på 18 år og eldre finne et tilbaketrukket distrikt kun for voksne som er dedikert til å slappe av, nippe og bløtlegge. Dette fredelige tilfluktsstedet ligger borte fra mas familieaktiviteter, og tilbyr panoramautsikt over havet fra et luksuriøst evighetsbasseng. Andre fasiliteter inkluderer et boblebad, en utendørs bar og en kafé ved bassenget.

Disney Wish Quiet Cove
Disney Wish Quiet Cove
Disney Wish Quiet Cove
Disney Wish Quiet Cove

Hva ser du frem til å oppleve når Disney Wish seiler neste år? Ikke glem å delta for å vinne et cruise på Disney Wish.

Leave a Comment