Disney Wonder to Sail in October

Disney Cruise Line kunngjorde at Disney Wonder vil gå tilbake til passasjerservice med 3- og 4-netters reiseruter fra og med 1. oktober 2021. Tre-netters seilinger vil inneholde et stopp ved Ensenada, Mexico, og en dag til sjøs, mens 4-netters seilinger vil inneholde 2 dager til sjøs og et stopp ved Cabo San Lucas, Mexico.

Ettersom Disney Cruise Line fortsetter å gjenoppta seilingene i en gradvis, faset tilnærming, er det nødvendig for cruiserederiet å endre noen Disney Wonder-reiser, samt kansellere Disney Wonder-seilingene 24. og 26. september 2021. Gjester som har betalt hele reservasjonen vil bli tilbudt valget mellom full refusjon eller cruisekreditt som skal brukes til fremtidig seiling. Gjester som ikke har betalt hele bestillingen vil automatisk få refundert det de har betalt så langt. Alternativt kan gjestene avslå cruisekreditten, flytte til en av de endrede Disney Wonder-reisene og motta en kreditt ombord og 25 % rabatt på en fremtidig seiling tatt før 30. september 2022. Berørte gjester og reisebyråer vil motta en e-post fra Disney Cruise Line skisserer detaljer og neste trinn.

Gjester som for øyeblikket er bestilt på en 7-netters Disney Wonder-reise som har avgang 1. oktober, og gjester på 5-netters Disney Wonder-reiser som har avgang 26. oktober og 31. oktober 2021, vil få sine reservasjoner automatisk endret til 4-netters reiseruter, som vil ha samme avreisedato. Disse gjestene vil få refundert differansen i kostnaden for reiseprisen, skatter, avgifter, havneutgifter og feriebeskyttelsesplan, hvis aktuelt. Gjester som forblir på sin opprinnelige seildato vil motta en ikke-refunderbar kreditt ombord per lugar som kan brukes til kjøp ombord. Disse gjestene vil også motta en rabatt på 25 % som kan brukes på de fleste fremtidige seilinger tatt innen 30. september 2022. Denne rabatten vil være tilgjengelig når gjestene kommer tilbake fra seilingen. Gjester kan også velge å flytte eller kansellere reservasjonen og motta full refusjon.

Twist 'n Spout Disney Wonder San Juan til New Orleans
Vri en tut

Berørte gjester og reisebyråer vil motta en e-post fra Disney Cruise Line med detaljer og neste trinn. Gjester som har bestilt sin reservasjon gjennom et reisebyrå bør kontakte dem direkte med eventuelle spørsmål. De som har bestilt direkte med Disney Cruise Line, og har spørsmål etter å ha mottatt e-posten deres, bør ringe (866) 325-6685 eller (407) 566-7797.

For å seile må gjester som er 12 år og eldre være fullstendig vaksinert mot COVID-19, som definert av US Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Gjester 11 år og yngre trenger ikke å være vaksinert, men må fremlegge bevis på et negativt COVID-19-testresultat (betalt av gjesten) tatt mellom 3 dager og 24 timer før datoen du setter ut. Testen bør være en hurtig PCR-test eller en laboratoriebasert PCR-test. Raske antigentester aksepteres ikke. Alle gjester, uavhengig av alder og vaksinasjonsstatus, er også pålagt å ta en COVID-19-test administrert av Inspire Diagnostics ved terminalen før ombordstigning.

Fullvaksinerte gjester som ønsker å gå av skipet mens de er i en anløpshavn, kan gjøre det uten å måtte kjøpe et Disney Cruise Line Port Adventure. Gjester som er vaksinert og ønsker å gå av skipet med uvaksinerte barn, må kjøpe et Disney Cruise Line Port Adventure. Alle gjester er pålagt å overholde lokale lover, forskrifter og protokoller, inkludert de som er relatert til helse og sikkerhet, på plass på destinasjonen.

Lær mer om hva du kan forvente på disse seilingene – inkludert erfaringsoppdateringer og detaljer om vår flerlags tilnærming til helse og sikkerhet.

Disney Wonder 14-natt seiling 5. november 2021

Den 5. november 2021 vil Disney Wonder forlate San Diego på en 14-netters seiling gjennom Panamakanalen til Galveston. Alle gjester på denne reisen, uansett alder, må være fullvaksinert for å kunne seile. 14-netters Panama Canal seiling, det blir en ekstra dag på sjøen i stedet for et stopp på Grand Cayman.

Lær mer om hva du kan forvente på denne seilingen – inkludert vaksinasjonskrav og detaljer om vår flerlags tilnærming til helse og sikkerhet.

Gjester som seiler med barn på 11 år og yngre kan endre seilingsdatoen eller kansellere seilingen for full refusjon. Gjester med barn på 11 år og yngre som endrer reisedatoen eller kansellerer 14-netters seiling på Panamakanalen, vil også motta en rabatt på 25 % som kan brukes på de fleste fremtidige seilinger innen 30. september 2022.

Berørte gjester og reisebyråer vil motta en e-post fra Disney Cruise Line med detaljer og neste trinn. Gjester som har bestilt sin reservasjon gjennom et reisebyrå bør kontakte dem direkte med eventuelle spørsmål. De som har bestilt direkte med Disney Cruise Line, og har spørsmål etter å ha mottatt e-posten deres, bør ringe (866) 325-6685 eller (407) 566-7797.

Disney Wonder
Disney Wonder

Viktige detaljer for California Sailings

Vær oppmerksom på at på California-seilinger må gjester i alderen 12 år og eldre være fullstendig vaksinert. Gjester 11 år og yngre trenger ikke å være vaksinert men må fremlegge bevis på en negativ COVID-19 PCR-test tatt mellom 3 dager og 24 timer før seiling. I tillegg ALLE gjester uavhengig av alder og vaksinasjonsstatus må ta en Disney Cruise Line-betalt PCR COVID-19-test administrert av Inspire Diagnostics ved terminalen før ombordstigning. For rygg-mot-rygg-seilaser må ALLE gjester, uavhengig av alder og vaksinasjonsstatus, ta en PCR COVID-19-test administrert av Inspire Diagnostics ved terminalen etter å ha barket skipet fra sitt første cruise og før de går ombord for sitt andre cruise.

Fullvaksinert Gjester som ønsker å gå av skipet mens de er i en anløpshavn, kan gjøre det uten å måtte kjøpe et Disney Cruise Line Port Adventure. Gjester som er vaksinert og ønsker å gå av skipet med uvaksinerte barn, må kjøpe et Disney Cruise Line Port Adventure.

Det er ingen reiseruteendringer på tidligere planlagte 3-netters og 4-netters Disney Wonder-seilaser mellom 8. oktober og 27. oktober.

Leave a Comment