Entertainment Spaces Coming to the Disney Wish Will Provide Family-Friendly Immersive Disney Storytelling Opportunities

Om knappe fem måneder vil Disney Wish seile ut på sin innledende seilas. Og for å gjøre oss klare har Disney Cruise Line nettopp sluppet flere detaljer om de familievennlige, oppslukende underholdningsområdene som kommer til Disney Wish.

Siden det er et Disney Cruise, har disse underholdningsrommene blitt designet med familier i tankene og streber etter å fordype gjester i alle aldre i deres favoritt Disney-film, inkludert Frosset, innsiden ut, og mer.

familie Disney Wish

Kreditt: Disney

La oss ta en nærmere titt!

Inside Out: Joyful Sweets

Hvis du leter etter de søtere tingene i livet, vil du definitivt ha lyst til å ta en daglig innom Inside Out: Joyful Sweets på ferien ombord på Disney Wish.

familie Disney Wish

Kreditt: Disney

Inspirert av den populære Disney-Pixar-filmen, Innsiden ut, denne søtbutikken vil tilby gjestene mer enn 40 smaker av håndlaget gelato og iskrem sammen med godteri og andre nyheter, inkludert håndlagde trøfler, designerkaker, overbærende brownies og livlige godteritilbud .. Vær forberedt på dekadente blandinger som peanøttsmørkringle og hvit sjokolade bringebær.

I tillegg til den håndlagde gelatoen og isen, vil Inside Out: Joyful Sweets også tilby hjemmelaget pisket krem ​​og fruktkompotter sammen med andre smakfulle pålegg.

Innsiden ut

Kreditt: Disney

Denne søtbutikken vil også tilby gjestene ombord på Disney Wish en rekke cupcakes som vil fremkalle følgende fem følelser: oy (sitron), tristhet (blåbær), avsky (pistasj), sinne (rød fløyel) og frykt (gummi)

Når de kommer inn, vil gjestene gå inn i et “sterkt farget eventyrland” inspirert av kontrollsenteret til “Rileys sinn der følelsene hennes leder henne gjennom hverdagen, vil inneholde skulpturerte figurer av filmens fem hovedkarakterer og glødende Memory Orb-lysarmaturer.”

familie Disney Wish

Olafs kongelige piknik

Familier som seiler på Disney Wish inviteres til den første hver eneste kongelige piknik til sjøs med premiumalternativet Olafs kongelige piknik!

Alle familier er invitert – spesielt familier med barn i alderen 3 til 12 – til å nyte en festlig piknik og samhandle med stjernene i den populære Disney-filmen, Frossen, inkludert Olaf, Anna, Elsa og Kristoff.

Olaf

Kreditt: Disney

Gjester inviteres til å synge for å slå sanger fra filmen, inkludert «Fixer Upper» og «In Summer». Og, selvfølgelig, hvilken Frozen-soiree er komplett uten en “Let it Go”-sang?!

Under pikniken vil familier ombord på Disney Wish få servert sommer-tema-godbiter av slottets ansatte som er under ledelse av Elsas embetsdame, baronesse Dagmar Birgir.

familie Disney Wish

(Kent Phillips, fotograf)

Når familier kommer inn i hallen, vil de være i ærefrykt for innredningen – spesielt den fargerike baldakinen med blomster over.

Alle barn som er tilstede vil motta en godtepose som inkluderer en vendbar trollplysj, temapiknikteppe og tilpasset nordisk mandolin, som de trenger for en spesiell «Reinsdyr er bedre enn mennesker» sammen med Kristoff.

familie Disney Wish

Det vil også være noen overraskelser som kan være alt fra en spesiell gjest til en kongelig proklamasjon som definitivt vil være verdt å smelte for!

Storsalen

Ved ombordstigning på Disney Wish vil familier først sette øynene på Grand Hall med Askepott-tema. Dette fleksible rommet vil utvikle seg etter hvert som cruiset fortsetter og byr på alt fra en atriumscene til unike spesialeffekter.

familie Disney Wish

Kreditt: Disney

Når barna først tråkker sin fot i Storsalen på begynnelsen av reisen, vil de få sin egen ønskestav. Denne tryllestaven vil også bli brukt til å gjøre deres første ønske under en spesiell ombordstigningsseremoni.

Under cruiset vil Grand Hall være stedet familier kan samhandle med sin favoritt Disney-prinsesse når de går ned i Grand Hall fra en glitrende trapp.

Disney Ønskebryllup

Grand Hall på Disney Wish
Bildekreditt: Disney

“Hvem er bak gardinen?” Spilleshowet vil bli arrangert i Grand Hall som inviterer gjester til å gjette den skjulte identiteten til skjulte Disney-karakterer.

Magien i Grand Hall kulminerer den siste natten av cruiset, da gjestene kommer tilbake og hever tryllestavene sine med den ikoniske Fairy Godmother for et spektakulært avskjedsshow fullpakket med spesielle gjester og overraskelser!

familie Disney Wish

Kreditt: Disney

Luna

Familier ombord på Disney Wish er invitert til Luna – et helt nytt underholdningsområde med en 2-etasjers LED-skjermvegg, scene og bar.

Mens de er i Luna, kan gjestene delta i en rekke Disney-tema live-show som har designet for familier å le og signere som konkurrerer sammen.

Disney-skurker

Kreditt: Disney

Et utvalg av showene inkluderer:

  • Villians Game Night: Et vittig spillshow hvor gjestene vil forsøke å svare på Disney-trivia-spørsmål midt i hån og hån fra uhyggelige Disney-fiender, inkludert Cruella de Vil, Gaston, Hades, Maleficent og flere, som vil bli med på skjermen.
  • Disney sangbok: Dette showet setter gjestene i søkelyset mens de gir Disney-sanger og viser frem stjernetalentet sitt for et live kamerateam, som vil projisere hver forestilling på storskjerm.
  • Disney Uncharted Adventure: Den direktesendte store finale-arrangementet er en helt ny interaktiv opplevelse som bruker gjestenes mobile enheter til å låse opp skjulte eventyr ombord på skipet, familier vil slå seg sammen med andre kryssere for å kjempe mot en beryktet Disney-skurk.
Utrolige

Kreditt: Disney

Heltesone

Hvis familien din ønsker å bli litt aktiv under Disney Cruise Line-ferien, er Hero Zone stedet å være! Denne futuristiske sportsarenaen er der fysisk aktivitet møter fantasi.

Familier kan glede seg over følgende aktiviteter:

Heltesone

Kreditt: Disney

  • Incredi-spill: Dette høyenergiske spillshowet inviterer familier til å teste sin styrke, hurtighet og utholdenhet på en forseggjort hinderløype med over-the-top fysiske utfordringer, hver inspirert av de dynamiske karakterene i Pixars «The Incredibles».
  • Jack-Jack’s Diaper Dash: Denne alltid populære begivenheten på andre Disney Cruise Line-ferier tilbyr de minste barna muligheten til å konkurrere om den ettertraktede tittelen Diaper Dash Champion mens de fartskryper over en 20 fots bane under jubel (og latter) fra familie, venner og tilbedende fans.
Frossen Disney Cruise

Arendelle: A Frozen Dining Adventure on the Disney Wish
Kreditt: Disney

Enda mer familiemagi!

De ovennevnte plassene og underholdningsalternativene er bare et utvalg av alle alternativene som er tilgjengelige for familier ombord på Disney Wish å nyte!

Familier på Disney Wish-ferie vil legge ut på en reise på åpent hav for å skape magiske minner mens de samhandler med sine favoritt Disney-venner, inkludert de fra ikoniske Disney-, Pixar-, Marvel- og Star Wars-filmer.

familie Disney Wish

Kreditt: Disney

Familier kan også nyte interaktive temaserveringer med favorittstjernene deres Frossen og Marvel i tillegg til å nyte den første Disney-attraksjonen til sjøs i AquaMouse!

familie Disney Wish

Kreditt: Disney

Så, hva venter du på?! Nå mer enn noen gang er det perfekte tidspunktet for å begynne å planlegge familiereisen ombord på Disney Wish! Jomfruturen hennes er planlagt til 14. juli 2022 og cruise til slutten av 2022 er nesten utsolgt. Ha en fin reise!

La oss begynne å planlegge din Disney Cruise Line-ferie og dra nytte av mine EKSKLUSIVE kreditter ombord. Men skynd deg – antall rom er begrenset! Fyll ut skjemaet nedenfor eller send en e-post til Holly@MickeyTravels.com for et GRATIS, uforpliktende tilbud for å bestille din Disney-ferie.

Som agent hos MickeyTravels (et Platinum Earmarked Agency), vil jeg være tilgjengelig for å hjelpe deg med alt fra å finne den perfekte pakken og jeg tilbyr prisovervåking for å sikre at du får den beste prisen tilgjengelig av Disney! Jeg jobber med alle Disney-destinasjoner og -destinasjoner utenfor Disney. Det beste av alt er at tjenestene mine er helt GRATIS. Ta kontakt via e-post på Holly@MickeyTravels.com eller ring 954.401.9577. Sørg også for å KLIKK HER for å følge med på Facebook-siden min for alt som har med Disney og giveaways å gjøre!

MickeyTravels Disney Planlegging

Bilde/kilde Kreditt: Disney

Leave a Comment