Everything You’ll Pay EXTRA For at the Star Wars Hotel in Disney World

Du kan betale rundt $6000 totalt for et enkeltrom på Disney Worlds nye Stjerne krigen-temahotell. Så den kostnaden bør dekke alle mulige utgifter under oppholdet, ikke sant? Tydeligvis ikke.

Galactic Starcruiser

En av grunnene til at et opphold på Galactic Starcruiser er så dyrt, er at det er mer som en cruiseopplevelse enn et hotell. De fleste måltider og aktiviteter ombord er inkludert i prisen. Men ikke helt alt er inkludert – la oss ta en titt på hva som vil koste deg EKSTRA under ditt besøk til en galakse langt, langt unna.

De Stjerne krigen: Galactic Starcruiser er en oppslukende opplevelse som tar gjester med inn i Stjerne krigen univers. Konseptet går ut på at gjestene går ombord på Halcyon – et luksuriøst cruiseromskip – og reiser rundt i galaksen. Skipet vil legge til kai i Batuu (Galaxy’s Edge i Disneys Hollywood Studios) for en ekskursjon dit også.

Atrium

I 2 dager og 2 netter, gjester kan aktivt delta i en historie på dette skipet som involverer samhandling med karakterer, gå på hemmelige oppdrag for å bekjempe (eller hjelpe) First Order, delta i lyssabeltrening, lære å fly skipet og mer.

Lyssabeltrening

Alle disse aktivitetene er inkludert i prisen for oppholdet ditt, det samme er de fleste drinker, snacks og mat på skipet. En frokostbuffé, lunsjbuffé og familiemiddager er inkludert. Så hva dekker IKKE den prislappen på $6000?

Alkohol

Først av alt, alkoholholdige drikker er IKKE inkludert i prisen for oppholdet (for det meste). Hvis du vil ta en cocktail på Sublight Lounge, er du mer enn velkommen til det – men du må betale ekstra.

Bespin Drikke

Det meste av drinkene koster mellom $13 og $23 for en cocktail, øl eller vin på fat (med de fleste cocktailer i området $ 15 til $ 18). Å få en flaske vin vil koste mer, med alternativer på $ 55 opp til $ 140 per flaske.

Brennende Mustafarian

Dette gjelder også hvis du ønsker å få en alkoholholdig drink til middagen. Cocktailer og andre drinker er tilgjengelig til middag, men de er ikke gratis.

Drikkemeny

Det eneste unntaket vi har sett fra denne regelen er i Galaxy’s Edge. Gjester er hver gitt en kreditt for et raskt måltid (som en Dining Plan-kreditt) for å få lunsj på et hvilket som helst sted for rask service i Disneys Hollywood Studios.

Vårt Docking Bay 7-måltid

Denne lunsjen er inkludert i prisen for din Stjerne krigen hotellopphold – du slipper å betale ekstra for det. For vårt måltid på Docking Bay 7, vi bestilte en øl som drikken vår, og den var inkludert i hurtigservicekreditten.

Øl i Galaxy’s Edge

De fleste gjester går til Docking Bay 7 eller Ronto Roasters (hurtigservicestedene i Galaxy’s Edge), men du kan virkelig bruke den kreditten på et hvilket som helst hurtigservicested (IKKE bordservering) i parken.

Du kan få totchos hvis du vil!

Ingenting stopper deg fra å rømme plass på en stund for å hente Totchos fra Woody’s Lunch Box!

Les mer om hva som er INKLUDERT under turen til Batu her!

Spesialdrikker

Noen andre spesialdrikker er ikke gratis, for eksempel mocktails på Sublight Lounge. Du kan imidlertid prøve Cantina Chronicles-opplevelsen gratis, noe som i utgangspunktet er det en flytur av mocktails (selv om du bare får en liten smakebit av hver enkelt). Hver drink har en historie, så det er interessant å høre hvor de kom fra og teste ut de forskjellige smakene.

Cantina Chronicles

Men hvis du vil ha en full mocktail, må du betale mellom $7 og $8 ekstra.

Mer av menyen

Drikkene som ER inkludert i oppholdet er brus (som Cola, Diet Cola, Sprite, Fanta Orange, etc.), Blå og grønn melkog litt juice under frokosttid (appelsin, tranebær, eple og grapefrukt).

Brus

Merk at blå og grønn melk er ubegrenset i frokost- og lunsjtiden, men selv om du ville ha noe på et annet tidspunkt, du kan spørre et rollebesetningsmedlem, og de vil sannsynligvis bringe det til deg. Vi gjorde dette på Sublight Lounge om kvelden, og rollebesetningsmedlemmet var veldig snill å skaffe oss noen.

Blå og grønn melk

Vi ble også overrasket over å finne det visse drinker på Galaxy’s Edge (under vår Batuu-utflukt) var også gratis. Vi kjøpte en Thermal Detonator Diet Cola fra et snackstativ, og rollebesetningsmedlemmen inkluderte det i måltidskreditten vår selv om det ikke var en del av lunsjen vår (det var på et eget sted). Så vi trengte ikke å betale for den flasken Diet Cola.

Dette var gratis under vår Starcruiser-utflukt.

Vi er ikke sikre på om dette er en offisiell policy eller ikke, men det var vår erfaring under vårt besøk til Galactic Starcruiser. Vi gir deg beskjed så snart vi kan bekrefte denne informasjonen. Hvis det er reglene, kan brus være gratis på Galaxy’s Edge for Starcruiser-gjester under deres utflukter.

Les MER om vår opplevelse i Loungen på Star Wars Hotel HER!

Captain’s Table Experience

Selv om begge flerretters middager var inkludert i prisen for vårt besøk på Starcruiser, var det en spesiell middagsopplevelse som kostet ekstra. Kapteinens bord er et spesialbord i Crown of Corellia Dining Room (samme spisestue som der alle andre spiser) som er plassert foran i rommet, nær scenen.

Kapteinens bord

Du kan betale $30 per person å spise middag ved kapteinens bord hver kveld under oppholdet. Gjester der får noen spesielle interaksjoner med visse karakterer (som Halcyons kaptein) samt ekstra retter i måltidet som ikke er tilgjengelig for andre gjester.

Karakterinteraksjoner

Dette bordet vil fortsatt få de vanlige rettene servert til resten av gjestene, men det er det noen ekstra retter og drikke her. De ekstra drikkene inkluderer en rød- eller hvitvinskombinasjon med måltidet og champagne (å heve under kapteinens skål).

Vinparing

Det er noen ekstra forrettalternativer, for eksempel Rød fruktpute (som er nesten som en Caprese-salat).

Rød fruktpute

De Intermezzo er også unik for kapteinens bord, og vi hadde en Miso Shooter for dette kurset.

Miso Shooter

Ekstra hovedretter for denne opplevelsen inkluderer Lee Rosemary stekt kamskjell eller Hummerhale (disse kan være annerledes under ditt besøk).

Kamskjell

Til slutt er det en spesialitetsdessert som heter Umi Yumi Sjokolade med Karamell og Yuzu.

Umi Yumi sjokolade

Så hvis du leter etter en spesielt VIP-opplevelse på Starcruiser, kan du bestille Captain’s Table for litt ekstra oppmerksom service og ekstra retter. Husk at sitteplasser ved dette bordet er svært begrensetså reservasjoner for opplevelsen kan være vanskelig å få.

Se vår fullstendige anmeldelse av Captain’s Table her.

Handelsvarer

Det er en gavebutikk på Galactic Starcruiser med spesielle varer laget for denne opplevelsen. Det er pins, nøkkelringer, t-skjorter og andre vanlige suvenirer samt Sabacc-spill, modell Halcyon-skip og replika Stjerne krigen våpen.

Gave butikk

Du kan også finne mye kostymer i denne butikken, som du kan bruke under oppholdet på hotellet.

Kostymer

Denne varen vil koste ekstra hvis du ønsker en suvenir fra oppholdet på Stjerne krigen hotell.

Klikk her for å se alle varene som er tilgjengelige på Stjerne krigen hotell.

Memory Maker (bilder)

Det var noen spesielle fotoflekker ombord på Galactic Starcruiser, så vel som PhotoPass-fotografer å ta bildet ditt. Vi ble imidlertid informert om at disse bildene ikke er inkludert i kostnadene for besøket ditt.

Atrium

PhotoPass her fungerer på samme måte som i andre områder i Disney World. Du kan få tatt bildet ditt gratis, men hvis du vil laste ned noen av bildene, må du betale for dem. Du kan kjøpe Memory Maker for ubegrenset nedlasting av bilder under turen hvis du foretrekker det.

Broen

Et rollebesetningsmedlem fortalte oss også at det ville være det en ekstra, individuell fotoshoot tilgjengelig for kjøp (som Capture Your Moment-fotograferingene i Disney World-parkene). Vi vil dele mer om dette ettersom Disney deler mer informasjon.

Alt du kjøper i Galaxy’s Edge

I tillegg, du må betale ekstra for alt du kjøper i Galaxy’s Edge under Batuu-utflukten (bortsett fra lunsjen din og muligens annen brus).

Star Wars: Galaxy’s Edge

Hvis du vil besøke Oga’s Cantina, kan du gjøre det (med reservasjon), men du må betale for drinkene dine.

Oga’s Cantina

Eventuelle spesielle opplevelser som å bygge ditt eget lyssabel eller droid vil også koste full pris. Disse er ikke inkludert i prisen for ditt Starcruiser-opphold.

Bygge droider

Merk at hvis du kjøper en suvenir under utflukten til Galaxy’s Edge, kan du umiddelbart ta den med til rollebesetningsmedlemmene utenfor Starcruiser-inngangen (hvor du kom inn for utflukten), og de vil ta den tilbake til hotellrommet for deg. På den måten slipper du å bære den rundt i parken.

Tips

Noen tips er inkludert i prisen for oppholdetfor eksempel drikkepenger for matservering.

Mattips er inkludert

Derimot, andre drikkepenger for eksempel for betjent parkering eller rengjøring er ikke inkludert i kostnaden.

Betjent parkering

Disney oppfordrer gjester som ønsker å gi tips til rollebesetningsmedlemmer for disse tjenestene til å gjøre det på tjenestetidspunktet. Gjester vil ikke bli bedt om å inkludere en full drikkepenger for disse tjenestene ved slutten av oppholdet.

Skuespiller

Det er alt for tingene du må betale ekstra for på Star Wars: Galactic Starcruiser! Følg med med DFB, for vi kommer til å gi deg ALL informasjon om denne nye opplevelsen.

Les vår ULTIMATE GUIDE til Star Wars Hotel HER!


Vil du bo på Stjerne krigen hotell? Gi oss beskjed i kommentarene.

Avsløring: Under nesten alle omstendigheter betaler forfattere og fotografer av Disney Food Blog full pris for sine egne reise-, hotell-, mat-, drikke- og arrangementsbilletter. Vi gjør dette fordi det er viktig for oss som journalister å sikre at vi ikke bare gir deg objektive meninger, men også at du kan stole på at vi gjør det siden vi betaler vår egen måte. I sjeldne tilfeller, når vi blir invitert av et selskap til å delta på en forhåndsvisning som media, og når vi velger å akseptere den invitasjonen, vil vi alltid gjøre dere, våre lesere, oppmerksomme på den situasjonen. I dag ble vi invitert av Disney World til å delta på deres medieforhåndsvisning av Star Wars: Galactic Starcruiser. Merk at når vi deltar på arrangementer som media, er vi 1) ikke pålagt å vurdere arrangementet/maten på noen av kanalene våre, og 2) Ikke pålagt å vurdere arrangementet/maten positivt. Du kan alltid stole på at DFB gir deg en 100 % objektiv og ærlig anmeldelse av ethvert arrangement vi deltar på, mat vi spiser eller drikke vi drikker.Du kan se mer i vår Avsløringspolicy. Takk for at du leser. – AJ

Leave a Comment