First Disney Cruise Wedding on Castaway Cay

I dag husker vi det første Disney Cruise-bryllupet, som ble holdt på Castaway Cay i februar. 14, 1999 (valentinsdagen).

Kjærligheten var i den salte luften på Valentinsdagen på Castaway Cay da Disney Cruise Line var vertskap for sitt første bryllup. Hvordan er det å ha den mest magiske dagen ombord på et Disney Cruise? Hør bryllupsklokkene ringe mens vi deler alle detaljene nedenfor.

Utvikler Castaway Cay

I 1996, Disney kjøpte sin private øy for 25 millioner dollar og brøt raskt bakken på prosjektet. Castaway Cay da så sine første gjester 2. august 1998, da de gikk i land fra jomfruturen til Disney Magic, det første av Disneys skip som ble lansert.

Øya var ikke vert for noen bryllup for Disney Cruise Line-gjester de første seks månedene av driften, og før øya i det hele tatt ble kjøpt av Disney, hadde den ganske interessant historie.

kajakkpadling_ting-å-gjøre-på-castaway-cay_smith

Castaway Cay tilbyr mange morsomme aktiviteter for Disney Cruise Line-gjester. Foto av Scott Smith

Den bahamiske øya som gjester besøker i dag var opprinnelig kalt Gorda Cay. Gorda Cay ble bosatt på slutten av 1700-tallet, og ble en populært stoppested for bootleggere går inn på 1930-tallet, til slutt brukt av karteller av narkotikaløpere før lokale myndigheter satte en stopper for praksisen i 1983.

Øya sto deretter ledig i en årrekke til den begynte å bli brukt til scenen for Hollywood-filmer. Touchstone Pictures (nå en del av Walt Disney Company) filmet scener fra Sprut (1984) på ​​øya; denne ikoniske filmen har Tom Hanks sammen med Daryl Hannah.

Trykk her for å komme på ventelisten for DCL Magazine – ET NYTT trykt magasin fra skaperne av WDW Magazine.

En idyllisk setting for familieferier ombord på Disney Cruise Line, og selvfølgelig bryllup, Castaway Cay tilbyr en rekke fasiliteter i dag. Gjester som besøker Castaway Cay blir behandlet med flere strender, aktiviteter på land og sjø, en Quick-Service restaurant og bar og mer.

flowers_disney-cruise-wedding_castaway-cay_disney-cruise-line

Castaway Cay er en idyllisk setting for et bryllup. Bilde med tillatelse fra Disney Cruise Line

Et annet aspekt som gjør Castaway Cay til et praktisk stopp sammenlignet med mange andre øyer i Karibia er at skip kan legge til kai rett ved øya. På andre destinasjoner må skipet ofte oppholde seg på sjøen og bli tilbudt, med gjester som tar seg til land på mindre båter gjennom en noe tidkrevende prosess. Men havnen ved Castaway Cay gjør det lett å nyte fasiliteter ved skipet og tilbringe litt tid på øya.

I dag arrangerer øya en håndfull spesielle arrangementer i tillegg til daglige aktiviteter for Disney Cruise Line-gjester, inkludert 5K-løp og selvfølgelig et og annet Disney Cruise-bryllup.

Et Disney Cruise-bryllup til sjøs

Disney Cruise Line kan skryte av noen av de mest unike bryllupssteder for Disney-fans, enten det arrangeres en seremoni ombord på et av Disney-skipene eller ved kysten ved Castaway Cay. Hvilken som helst Disney Cruise Line stedet er valgt for din spesielle dag, du vil jobbe med å planlegge arrangementet med Disney Fairytale Weddingsfor å sikre at dagen blir så magisk som mulig for deg og gjestene dine.

bride-and-groom_disney-cruise-wedding_castaway-cay_disney-cruise-line

Et Disney Cruise bryllup kan være en unik og magisk opplevelse. Bilde med tillatelse fra Disney Cruise Line

EN utvalg av bryllupspakker er tilgjengelige når du bestiller din spesielle dag med Disney Fairytale Weddings, og nesten alt du trenger for et nydelig kystbryllup er inkludert i Castaway Cay-pakken.

Bryllup på Castaway Cay inkluderer en spesiell bryllupskoordinator for dagen for arrangementet og ditt valg av friske blomster fra et utvalg av alternativer før cruiset. Musikk under seremonien vil bli levert av en solopianist, og Disney vil tilby en officiant for seremonien også.

Trykk her for å komme på ventelisten for DCL Magazine – ET NYTT trykt magasin fra skaperne av WDW Magazine.

Mottakene fungerer litt annerledes på Disney Cruise Line-bryllup (og mindre bryllup generelt innenfor Disney Fairytale Weddings-samlingen, enten de er under et cruise eller på Walt Disney World eller Disneyland.) I stedet for en full mottakelse, gifter gjester seg ombord på en skip eller på Castaway Cay vil nyte en liten bryllupskake og en champagne- og toastfeiring hvor de fortsatt kan ha sin første dans, far/datter-dans og andre tradisjoner.

beach-wedding_disney-cruise-wedding_castaway-cay_disney-cruise-line

Du kan gifte deg på Castaway Cay. Bilde med tillatelse fra Disney Cruise Line

Bildepakker fra Disney Cruise Line er tilgjengelig mot en ekstra kostnad og må bestilles som et tillegg til arrangementet før du setter seil. Har du egen fotograf? Gjester er velkomne til å ta med sine egne fotografer til bryllupet deres; men de må også bestille passasje på cruiset for å være om bord og komme seg til Castaway Cay.

Bortsett fra bryllupet på strendene i selve Castaway Cay, er det en rekke fordeler satt til side bare for par som er gift under en Disney Cruise Line-ferie. Paret får kreditt for middag for to på Paloskipets mest eksklusive signaturrestaurant, under cruiseferien. De vil også motta et minnesertifikat for Disney Cruise Line-seremoni.

happy-couple_disney-cruise-wedding_castaway-cay_disney-cruise-line

En Disney Cruise Line bryllupspakke kommer med spesielle fordeler for ekteparet. Bilde med tillatelse fra Disney Cruise Line

Før bryllupet er gratis damptjenester tilgjengelig for seremoniantrekk, og paret vil motta en 100 dollar i lugarkreditt som kan brukes til varer, spabehandlinger og utvalgte havneaktiviteter under deres Disney Cruise Line-ferie.

Hvordan gifte seg på Castaway Cay

Disney Fairytale Weddings gjør det utrolig enkelt å få mer informasjon mens du vurderer et Disney Cruise Line-bryllup og å bestille ditt arrangement. Gå over til disneyweddings.com for å fylle ut et kontaktskjema for mer informasjonog en Disney-bryllupsplanlegger vil ta kontakt for å starte planleggingen din.

ship-in-background_disney-cruise-wedding_castaway-cay_disney-cruise-line

Disney Fairytale Weddings vil hjelpe deg med å koordinere ditt magiske bryllup. Bilde med tillatelse fra Disney Cruise Line

Alle de ovennevnte pakkedetaljene er inkludert i Castaway Cay-bryllup, og begivenhetene er det priset fra $ 4500 før eventuelle ekstra kostnader.

Husk det når du planlegger et Disney Cruise Line-bryllup gjester som er tilstede må være på cruiset. Selv om noen par velger å kjøpe cruisepriser for sine gjester, er det ingen krav eller fastsatt etikette å følge i denne situasjonen, og å gjøre det er helt opp til paret.

disney-cruise-interior_disney-cruise-wedding_castaway-cay_disney-cruise-line

Du kan også bli gift på et Disney Cruiseskip. Bilde med tillatelse fra Disney Cruise Line

Par har sagt «jeg gjør det» på Disneys private øy de siste 23 årene, og det karibiske området vil garantert være et populært bryllupssted i årene som kommer.

Skrevet av Brittany DiCologero

Brittany DiCologero er en frilansskribent som spesialiserer seg på Walt Disney World-historie, sammen med ulike reise- og livsstilsemner basert i New England. Hun er forfatteren av “Red, White, and Disney: The Myths and Realities of American History at the Walt Disney World Resort,” og “Brittany Earns Her Ears”. Når hun ikke skriver, kan du finne henne på å utforske lokale museer og historiske steder, og fulle dokumentarer på Disney+.

Leave a Comment