Going to Disney World Next Week? Don’t Miss These Updates

Planlegger du en tur til Disney World neste uke? Bare nysgjerrig på å vite hvordan parkens timer ser ut akkurat nå? Leve stedfortreder gjennom alle andre som har Disney-turer planlagt for den nærmeste fremtiden? Uansett hvilken situasjon du er i, har vi informasjonen du trenger her!

La oss ta en titt på parkens timer denne uken!

Disney World har vært uvanlig overfylt denne måneden, og Park Pass-reservasjonene har begynt å fylles opp. Hvis du planlegger en Disney World-tur for neste uke, er vi her med ALLE oppdateringer om parkens timer, samt Park Pass tilgjengelighet!

Parktimer

Først, la oss sjekke ut Disney World-parkens åpningstider for denne kommende uken!

Magic Kingdom Park timer

Neste uke holder Magic Kingdom åpent fra kl 09.00 til 21.00 27. og 28. februarDe

© Disney

Og 09.00 til 21.00 fra 1. til 4. marsmed Utvidet kveldstid for Deluxe Resort hotellgjester på 2. mars fra 21.00 til 23.00. På 5. marsMagic Kingdom vil være åpen fra kl 09.00 til 22.00, så du får en time ekstra den dagen!

© Disney

La oss nå gå til EPCOT!

EPCOT Park timer

EPCOT vil være åpen fra kl 10.00 til 21.0027. februar. 28. februar vil parken være åpen fra kl 8:30 til 21:00med Utvidet kveldstid fra 21.00 til 23.00.

© Disney

Fra 1. mars til 5. marsEPCOT vil være åpen fra kl 8:30 til 21:00. Det gir deg noen ekstra timer i parken om morgenen!

© Disney

Deretter er det på tide å se på Hollywood Studios!

Disney’s Hollywood Studios Park Hours

27. og 28. februarHollywood Studios holder åpent fra kl 09.00 til 21.00.

© Disney

Hollywood Studios vil fortsatt være åpne fra kl 09.00 til 21.00 fra 1. til 5. mars.

© Disney

La oss se på Disneys Animal Kingdom-timer!

Disneys Dyrerike

Disneys Dyrerike vil være åpen fra kl 08.00 til 20.0027. og 28. februar.

© Disney

1., 4. og 5. marsAnimal Kingdom vil være åpen fra kl 08.00 til 20.00men på 2. og 3. marsdet vil stenger en time tidlig kl. 19.00. Du vil kanskje unngå parkhopping til Animal Kingdom den dagen.

© Disney

La oss se hvordan Park Pass-reservasjoner ser ut for denne kommende uken.

Park Pass Reservasjoner

Fornøyelsespark billettholder reservasjon tilgjengelig

Hvis du har billetter til fornøyelsesparker, er parkeringspass tilgjengelig begrenset 27. og 28. februar. På 27, Magic Kingdom er utilgjengeligog på 28, kun EPCOT er tilgjengelig.

© Disney

1. mars, Magic Kingdom er utilgjengeligmen fra 2. til 5. mars, alle parker er tilgjengelige for de med temaparkbilletter.

© Disney

La oss nå se på tilgjengeligheten for feriestedsgjester.

Velg Resort Hotels Reservation Tilgjengelighet

Utvalgte Resort Hotel-gjester har faktisk den samme tilgjengeligheten av parkpass som fornøyelsesparkbillettinnehavere, med Magic Kingdom utilgjengelig27 februar, og bare EPCOT tilgjengelig den 28.

© Disney

Magic Kingdom er utilgjengelig1. marsmen alle Disney World-parkene er tilgjengelige for reservasjoner fra 2. til 5. mars for kvalifiserte hotellgjester.

© Disney

Det er på tide å ta en titt på tilgjengeligheten av årspassholder parkpass!

Incredi-Pass Holder Reservation Tilgjengelighet

Incredi-Pass holdere har begrenset parktilgjengelighet27. februarmen alle Disney-parkene er så langt åpen for reservasjoner fra 28. februar til 5. mars. Fra det vi så, er Magic Kingdom og Animal Kingdom begge fulle for Incredi-Pass-innehavere den 27.

© Disney

Sorcerer Pass Holder Reservasjon Tilgjengelighet

Akkurat som med Incredi-Pass, vil Sorcerer Pass-innehavere finne parker åpne for reservasjoner fra 28. februar til 5. marsmen det er det begrenset parktilgjengelighet27. februar. Igjen ser det ut til at Animal Kingdom og Magic Kingdom er fulle på den datoen.

© Disney

Reservasjon for innehaver av piratpass

Piratpassinnehavere har samme situasjon som begge tidligere passholdere, med full park tilgjengelighet fra 28. februar til 5. marsog Begrenset tilgjengelighet27. februar. Igjen, det ser ut til at Magic Kingdom og Animal Kingdom er parkene som er opptatt på den datoen.

© Disney

Pixie Dust Passholder Reservasjon tilgjengelig

Pixie Dust Pass holdere er blokkert ute27. februar og 5. marsmen reservasjoner er åpne i alle parker fra 28. februar til 4. mars.

© Disney

Det er generelt en god idé å planlegge parkpassene så tidlig som mulig, og sjekke Disney Worlds kalender slik at du vet nøyaktig når parkene åpner og stenger hver dag. Bare husk at tilgjengeligheten av parkpass og åpningstidene kan endres, så sørg for å fortsette å se etter oppdateringer. Og følg med på DFB for flere Disney World-nyheter og oppdateringer!

Her er 14 Disney-arrangementer du kan sette på kalenderen din i 2022!


Ikke gå glipp av Noen Disney moro!

Bestill ditt eksemplar av 2022 DFB-guiden til Walt Disney World Dining i dag!

Med mer enn 750 sider, 2022 DFB-guiden til Walt Disney World Dining er full av tips og planleggingsverktøy utviklet av Disney World-eksperter over 30+ år med besøk. Vi har gjort undersøkelsene for deg, slik at du vet akkurat hvilke steder som vil passe familiens behov!

Med minianmeldelser av hver eneste restaurant, bar, lounge, kiosk og mer; et helt kapittel om de beste snacksene i Disney World; full Disney Dining Plan analyse (og hvordan få GRATIS servering); og a fullt kapittel om rabatter og tilbud; du har alt du trenger for å planlegge din beste ferie til nå.

Klikk her for å bestill ditt eksemplar av 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-bok med kode WDW2022 for å spare 25 % av dekningsprisen i dag!

klar til å handle-knappen
Våre guider er støttet av en 100 % pengene-tilbake-garanti, så du har ingenting å tape. jeg er

Skal du besøke Disney World neste uke? Fortell oss i kommentarfeltet!

Leave a Comment