Money Saving Tips for your Walt Disney World Vacation

En ferie i Walt Disney World er en investering i familiemoro. Å spare penger på en Walt Disney World-ferie er mulig med litt planlegging og veiledning. Walt Disney World kan være en kostbar ferie, men sørg for at du bruker disse sparetipsene på din neste Walt Disney World-ferie.

Disney World masker

Foto: Disney

Disney gavekort

En viktig måte å spare penger på til en Walt Disney World-ferie er å kjøpe rabatterte Disney-gavekort. Mitt favorittsted å kjøpe rabatterte Disney-gavekort er Target. Eiere av Target RedCard sparer 5 % på Disney-gavekort hele året.

Det er viktig å ikke vente til siste minutt med å fylle opp gavekort til reisen. En sikkerhet på kredittkortet kan låse kontoen din hvis du planlegger å kjøpe tusenvis av dollar med gavekort i én transaksjon. Det er lettere å fylle opp gavekortene i månedene før reisen. Du kan også kombinere alle gavekortene på Disneys gavekortnettsted Disneygiftcard.com for å kombinere gavekortene i trinn på $1000.

Sam’s Club og BJ’s Warehouse er også et bra sted å kjøpe rabatterte gavekort. Enkelte tider av året, som Black Friday, vil Sam’s Club tilby rabatter på opptil 10 % på Disney-gavekort. Men de har nesten alltid en maksgrense du kan kjøpe, så igjen må du planlegge på forhånd.

Resort valg

Walt Disney World har over 25 hoteller å velge mellom når du planlegger din Disney-ferie. Disney har også gode nabohotellalternativer i nærheten. En måte å spare penger på Disney-reisen på er å velge et verdifullt hotell. Jeg anbefaler å bo på stedet på grunn av fordelene som Disney tilbyr.

Selv om prisen for å holde seg utenfor området kan virke som en god pris, må du også ta hensyn til feriestedsavgifter, transport, leiebil osv. Når du bor på et feriested i Walt Disney World, har du gratis transport til og fra parkene. Mange av alternativene utenfor stedet tilbyr enten ikke transport eller krever et gebyr. Å bruke en autorisert Disney-ferieplanlegger, som MickeyTravels, kan hjelpe deg med å navigere i disse alternativene.

Mat

En av de største kostnadene for en Walt Disney World-ferie er mat. Mat på Disney kan være dyrt. En måte å spare med dette på er å tilberede litt mat på egenhånd. Vi bor vanligvis i villastudioer på eiendommen og bruker dagligvarelevering. Vi bruker Amazon Prime, men det er mange alternativer i området, inkludert lokale bedrifter som vil levere til hotellet ditt. Bell Services vil lagre maten din til du ankommer feriestedet den dagen. Du kan betale en avgift på $ 6 for å få bjelletjenester levert til rommet ditt eller henting gratis.

Amazon Prime nå

Villaene på deluxe resorts har mikrobølgeovn, minikjøleskap, kaffekanne, brødrister, pantry og liten kjøkkenvask. Vi synes dette er veldig nyttig til frokost hver morgen. Barna våre vil vanligvis ha frokostblanding eller toast. Mange av de andre feriestedene har minikjøleskap, og du kan få tilgang til mikrobølgeovner i matretter som Art of Animation.

Vi har også alltid levert vannflasker og snacks. Barna våre ber hele tiden om en matbit, og dette er en rimeligere måte å gi snacks på hele turen. Ta med en gjenbrukbar vannflaske på alle Disney-turer.

Disney vil også tillate gjester å ta med mat i parkene. Du kan ikke ta med en gigantisk kjøler, men du kan ta med deg små gjenstander inn i parken. Vi pleier å ta med snacks og flaskevann.

Disney lar deg også dele måltider i de fleste tilfeller. Den eneste gangen dette ikke er sant er ved buffeer og familiemåltider. Ofte deler mannen min og jeg en hovedrett og deler også en forrett eller dessert. Dette er en fin måte å prøve ut flere alternativer mens du ikke bryter banken. Fokuser også på raske serveringsmåltider i stedet for bordservering for å spare penger.

Kilde: PortOrleans.org

Disney Vacation Club-medlemmer, årskortinnehavere og Disney Visa-kortmedlemmer kan også spare 10 % på visse bordserveringsrestauranter.

Vann

Alle hurtigservicesteder i hele parken vil også tilby gratis isvann fra springen. Bare gå inn på et hvilket som helst sted for rask service, og de vil gi deg vann. Mange ganger vil de ha en hel del av ferdiglaget isvann på disken for dette formålet. Å få flaskevann kan raskt øke, så dette er et flott alternativ for de varme sommermånedene.

Solskinnstider

Planlegg besøket ditt

Walt Disney World kan være rimeligere bare ved å planlegge turen i lavsesongen. Å unngå vårferien, høytidene, presidentdagen osv. kan være en måte å spare på. Den siste sommeren pleide å være dyrere, men jeg har lagt merke til de siste årene at sommeren faktisk kan være et røverkjøp. Andre tider på året å spare er september, januar og februar, ikke rundt store høytider.

helligdager

Kreditt: Disney

Tjen Airline Miles

En måte familien vår sparer på å reise til Sentral-Florida er ved å tjene og løse inn flyselskapsmil. Alle store flyselskaper har måter å tjene miles på, for eksempel å få kredittkortet sitt. Du kan gjøre hverdagskjøp til gratis flyreiser. Delta, United, American, Southwest, Alaska, Allegient, alle tilbyr et cobranded kredittkort som gjestene kan fly gratis på. De fleste flyselskaper tilbyr også gratis bagasje ved å eie kortet sitt. Det kan ta litt tid å tjene nok miles til å fly gratis, så du må forberede deg på dette på forhånd.

Fotokreditt: Videvo.net

Hopp over leiebilen

Hvis du flyr til Orlando International Airport og bor på Disney-eiendom, anbefaler jeg å hoppe over en leiebil. Leiebiler kan være kostbare, og de fleste hoteller tar avgifter for parkering over natten. Disney tilbyr utmerket gratis transport til parkene, så det er ikke nødvendig å ha en leiebil. Du kan bruke Uber, Lyft, Mears, Sunshine Flyer eller en taxi for å komme deg til og fra flyplassen for mindre penger enn å leie en bil i de fleste tilfeller.

Disney flyplass

Disney-rabatter

Å jobbe med en Disney-ferieplanlegger er et flott alternativ for å hjelpe deg med å bestemme den beste tiden å besøke. Disney vil med jevne mellomrom gi ut rabatter gjennom året. Å jobbe med en agent vil sikre at du vet om rabattene og kan få dem lagt til reservasjonen din. Disney vil ikke automatisk legge til rabatter på pakken din. Vanligvis har Disney rabatter for allmennheten, Florida Resident og Annual Passholder på feriestedene deres. Tidligere har de til og med tilbudt gratis servering, men vi har ikke sett dette alternativet etter COVID. Krysser fingrene for at den kommer tilbake igjen.

Vil du ha mer hjelp til å planlegge din neste Disney-ferie? Som autorisert Disney-ferieplanlegger er målet mitt å hjelpe deg med å planlegge magien på din måte. Jeg lager også skreddersydde reiseruter, bestiller avansert mat, overvåker rabatter for ferien din og mye mye mer! Gjester som bestiller på Disney Cruise hos meg får også en GRATIS kreditt om bord. Nevnte jeg også at tjenestene mine er GRATIS!!!! Kontakt meg på SLoehrlein@MickeyTravels.com eller følg meg på Facebook @MickeyTravelsShannonLoehrlein

Leave a Comment