New Details About the Disney Wish

Disney Cruise Line kunngjorde i dag flere detaljer om Disney Wish, deres nyeste skip som lanseres denne sommeren. Detaljer inkluderer en “Inside Out”-inspirert søtbutikk kalt Joyful Sweets og Olaf’s Royal Picnic, et nytt underholdningssenter inspirert av Frozen.

Inside Out: Joyful Sweets

Inside Out: Joyful Sweets vil understreke den søtere siden av livet. I denne blendende dessertbutikken inspirert av Pixar-filmen, vil gjestene finne en overflod av håndlaget gelato, iskrem, godteri og nye godbiter å kjøpe. Dette fargerike eventyrlandet, designet for å ligne kontrollsenteret i 11 år gamle Rileys sinn, hvor følelsene hennes leder henne gjennom hverdagen, vil inneholde skulpturerte figurer av filmens fem hovedkarakterer og glødende Memory Orb-lysarmaturer.

Disney Wish Inside Out Memory Orbs
Disney Wish Inside Out Memory Orbs

Butikken vil tilby nesten 40 smaker av gelato og iskrem, med daglige håndlagde gelato-spesialiteter i dekadente kombinasjoner som peanøttsmørkringle og hvit sjokolade bringebær. Pisket krem, fruktkompotter og sauser vil bli nylaget internt for å komplettere et bredt utvalg av smakfulle pålegg.

Signaturgodbiter inspirert av filmen vil inkludere fargerike cupcakes som fremkaller de fem følelsene – Joy (sitron), Sadness (blåbær), Disgust (pistasj), Anger (rød fløyel) og Fear (gummi) – og sjokolade Memory Orbs fylt med minne om søt godteri. Spesialitetsmacarons og cake pops vil bli med i utvalget av håndlagde trøfler, designerkaker, overbærende brownies og livlige godteritilbud.

Disney Wish Inside Out Cupcakes
Disney Wish Inside Out Cupcakes

Olafs kongelige piknik

For første gang noensinne kan gjestene bli med i deres favoritt Frossen venner for en sommerpiknik i Arendelle under en førsteklasses underholdningsopplevelse spesialdesignet for familier med barn i alderen 3 til 12 år. På Olafs Royal Picnic vil gjestene samhandle med Olaf, Anna, Elsa og Kristoff som aldri før og glede seg over livemusikalske fremføringer av elskede sanger som «Let It Go», «Fixer Upper» og «In Summer».

Under kyndig ledelse av baronesse Dagmar Birgir – en livlig ventedame for Dronning Anna-slotts ansatte vil servere deilige sommergodter og piknikmat for hele familien. Salen blir pyntet i sommerprakt bare for anledningen, med en baldakin av fargerike blomster blant den festlige innredningen. Barn vil motta et utvalg av gaver og minnesmerker, inkludert en vendbar trollplysj, piknikteppe med tema og tilpasset nordisk mandolin, som de trenger for en spesiell “Reinsdyr er bedre enn mennesker” sammen med Kristoff. Dessuten, fra kongelige proklamasjoner til uventede besøkende, vil showet være stappfullt med overraskelser verdt å smelte for.

Gjester som har bestilt et Disney Wish cruise kan reservere Olaf’s Royal Picnic før de seiler for an Ekstra avgift.

Oppslukende historiefortelling og interaktive show

Som tidligere annonsert, kombinerer Disney Cruise Line innovativ design og teknologi for å skape neste generasjon familieunderholdningssteder ombord på Disney Wish: Grand Hall, Luna og Hero sone. Disse fantasifulle miljøene vil komme til liv med oppslukende historiefortelling og interaktive show som setter familier i sentrum når de spiller en rolle i magien.

Disney Wish Grand Hall
Disney Wish Grand Hall

Storsalen

  • Den eventyrlige slottsinspirerte Grand Hall vil utvikle seg fra et samlingsrom til et fortryllende teater gjennom magien til innebygde spesialeffekter og tidenes første atriumscene på et Disney-skip.
  • En kongelig hilsen vil vente familier når de går inn i den glitrende Grand Hall for første gang. Hvert barn vil motta sin egen ønskestav ved ombordstigning, som de skal bruke til å lage Første ønske av ferien under en spesiell ombordstigningsfeiring.
  • Under seilingen kan familier delta på en kongelig sammenkomst av storslåtte proporsjoner mens Disney-prinsesser stiger ned i Grand Hall for å møte og hilse på gjester.
  • Grand Hall-scenen vil skjule en rekke Disney-venner under Hvem er bak gardinen?, et lekent spillshow der gjestene svarer på spørsmål for å avsløre identiteten til skjulte karakterer.
  • På den siste kvelden av hver seiling vil cruisere returnere til Grand Hall og heve tryllestavene med Fairy Godmother for å sette i gang et spektakulært avskjedsshow med favorittkarakterer, spesialeffekter og livlige opptredener.

Luna

Dette splitter nye underholdningssenteret, utstyrt med en to-etasjers LED-skjermvegg, scene og bar, vil tilby en rekke live-show designet for familier å le, synge og konkurrere sammen.

Disney Wish Luna
Disney Wish Luna
  • Skurkens spillkveld er et vittig spillshow hvor gjestene vil forsøke å svare på Disney-trivia-spørsmål midt i hån og hån fra uhyggelige Disney-fiender, inkludert Cruella de Vil, Gaston, Hades, Maleficent og flere, som vil bli med på skjermen.
  • Disney sangbok vil sette gjestene i søkelyset mens de spenner ut Disney-sanger og viser frem sitt stjernetalent for et live kamerateam, som vil projisere hver forestilling på storskjerm.
  • Under den direktesendte store finalebegivenheten for Disney Uncharted Adventureen helt ny interaktiv opplevelse som bruker gjestenes mobile enheter for å låse opp skjulte eventyr ombord på skipet, vil familier slå seg sammen med andre kryssere for å kjempe mot en beryktet Disney-skurk.
Disney Wish Luna
Disney Wish Luna

Heltesone

Hero Zone introduserer en helt ny kategori av aktiv familielek til Disney Cruise Line-porteføljen, og er en futuristisk sportsarena hvor fysisk aktivitet vil blande seg med fantasi, og tilbyr høyproduserte showopplevelser i tillegg til frispilling.

Disney Wish Hero Zone Basketballbane
Disney Wish Hero Zone Basketballbane
  • Familier vil teste sin styrke, hurtighet og utholdenhet i løpet av Incredi-spillet energisk spillshow med en forseggjort hinderløype med over-the-top fysiske utfordringer, hver inspirert av de dynamiske karakterene til Pixars De utrolige.
  • Nå med mer fanfare enn noen gang før, gjestefavoritten Disney Cruise Line-opplevelsen Jack Jack’s Incredible Diaper Dash vil tilby fantastiske barn sjansen til å konkurrere om den ettertraktede tittelen Diaper Dash Champion mens de fartskryper over en 20 fots bane under jubelen (og latteren) fra familie, venner og beundrende fans.

Mer moro i hele skipet

På ekte Disney Cruise Line-viser vil Disney Wish tilby en robust meny med underholdning i verdensklasse fylt med mer Disney-historiefortelling, og levendegjøre de fantastiske verdenene og elskede karakterene i hjertet av Disney, Pixar, Marvel og Stjerne krigen eventyr som aldri før. Familier vil legge ut på et fantastisk eventyr med Mikke Mus og Minnie Mus ombord på den første Disney-attraksjonen til sjøs; nyt en kongelig feiring under en teatralsk matopplevelse med Frossen venner; slå seg sammen med Avengers på et filmeventyr fra Marvel; reise til en galakse langt, langt unna i en første i sitt slag Star Wars-opplevelse ombord et Disney-skip; glede over en original, Broadway-stil teaterproduksjon av Den lille havfrue; og så mye mer.

Disney Wish setter seil 14. juli 2022

Leave a Comment