Several Closures With No End Date in Sight Continue Next Week in Disney World

Hva skjer når din favoritttur eller -show er STENGT i Disney World?

Ekspedisjon Everest

Hvis du har planlagt en tur en stund og fått alt i perfekt orden for denne ferien, er det siste du ønsker å dukke opp i parkene og innse at favorittattraksjonen din ikke er tilgjengelig. For å forhindre denne uventede katastrofen, vi har samlet en liste over alle nedleggelsene neste uke i Disney Worldfra hotellbassenger til berg-og-dal-baner og mer.

Vi starter vår omvisning i stengingene i Magic Kingdom.

magisk kongedømme

Walt Disney World Railroad

Walt Disney World Railroad er fortsatt stengtvi vet ikke når det kan åpne igjen.

Walt Disney World Railroad

Vi har sett tog som tester i parken, men denne testingen ser ut til å være mer fokusert på bare å holde togets motor i god stand og faktisk ikke et tegn på at det gjenåpnes.

Fantasyland Station på Walt Disney World Railroad

Bygging skjer i Tomorrowland hindrer toget i å passere gjennom dette området. Konstruksjonen er for den kommende berg-og-dal-banen TRON: Lightcycle Run.

TRON konstruksjon

Vi har ingen returdato for Walt Disney World Railroad, og den vil sannsynligvis ikke åpne igjen før byggingen av TRON er ferdig.

Du bør sannsynligvis unngå Magic Kingdom på en dag i mai.

Disneys Dyrerike

Ekspedisjon Everest

Ekspedisjonen Everest er fortsatt stengt i Disneys Animal Kingdom. Denne berg-og-dal-banen er planlagt å være stengt til midten av april i hvert fall, men vi har ikke en offisiell gjenåpningsdato for den ennå.

Ekspedisjon Everest

Vi vil sørge for å holde deg oppdatert om en returdato.

Finding Nemo: The Musical

Finding Nemo: The Musical er heller ikke tilgjengelig i Animal Kingdom. Skilt til forestillingen er også dekket til i parken.

Finding Nemo: The Musical får noen endringer!

Finding Nemo: The Musical kommer tilbake som et redesignet show kalt Finding Nemo: The Big Blue… and Beyond! Den vil debutere en gang i 2022.

Lær om et møte med vill slanger i Animal Kingdom!

Disneys Hollywood Studios

Reisen til den lille havfruen

De Reisen til den lille havfruen showet er stengt i Disneys Hollywood Studios. Den har ingen gjenåpningsdato ennå, men vi gir deg beskjed så snart vi får vite om den kommer tilbake.

Reisen til den lille havfruen

I mellomtiden kan du dra til Magic Kingdom for å ri på Journey of the Little Mermaid-attraksjonen i stedet!

Fantastisk!

Fantastisk! er et populært nattshow i Hollywood Studios. Du kan ikke se den akkurat nå, men Disney har annonsert at den kommer tilbake en gang i 2022.

Fantastisk!

Når den kommer tilbake, vil det være noen få store endringer. Vi har ikke alle detaljene ennå, men vi vet at noen stunts og karakterer vil være annerledes.

Lær hvordan du kan komme deg på en populær Hollywood Studios-tur ETTER parken stenger.

EPCOT

Souk-Al-Magreb

Souk-Al-Magreb-gavebutikken er fortsatt stengt i EPCOTs World Showcase. Denne butikken er i Marokko-paviljongen. Den har vært stengt en stund nå, og det er ingen informasjon om når den kan åpne igjen.

Fortsatt stengt

Denne butikken er planlagt stengt til midten av april i hvert fall, men Disney har ikke kunngjort en offisiell gjenåpningstidslinje for det.

Se hva som er nytt i EPCOT denne uken.

Disney World hoteller

Disneys All-Star Sports Resort

Disneys All-Star Sports Resort har fortsatt ikke åpnet igjen ennå, men du kan bestille nå hvis du vil bli der etterpå den åpner igjen 31. mars 2022.

All-Star Sports Resort

Dette hotellet er et av de tre All-Star-hotellene i Disney World, som alle er verdiresorter.

Disneys Grand Floridian Resort & Spa

Noen DVC-villaer på Disneys Grand Floridian Resort & Spa har fått noen oppdateringer.

Grand Floridian

Disse villaene får nye uttrekkbare senger med mer. Det vil foregå mer omfattende renoveringer på dette hotellet senere i vår, som vil innebære å gjøre en hel bygning om til 200 DVC-villaer.

1-roms kjøkken © Disney

Denne renoveringen starter 1. mars 2022 og forventes ferdig en gang i sommer.

Klikk her for å lære mer om Grand Floridian DVC Villas-prosjektet.

Disney World hotellbassenger

Et par av Disney World-hotellbassengene er stengt for øyeblikketmen det finnes andre bassengalternativer for gjester som bor på disse feriestedene.

The Flippin ‘Fins Pool på Disney’s Art of Animation Resort (i Lille havfrue delen) er også utilgjengelig, og den vil forbli stengt til slutten av februar. Vi forventer at dette bassenget åpner igjen en gang denne uken, selv om vi ikke har en eksakt åpningsdato.

Flippin ‘finner

Når den åpner igjen, det koselige kjeglebassenget (i Biler delen av hotellet) vil stenge. Denne stengingen forventes å vare til midten av april. Mens Cozy Cone Pool er stengt, vil Flippin ‘Fins Pool og Big Blue Pool være åpne for gjester på dette hotellet.

Koselig kjeglebasseng

De Skolegårdssprøyteplass i nærheten av Big Blue Pool er også stengt akkurat nå for oppussing. Det er forventet å åpne igjen i midten av mars.

Skolegården Splashground på Disney’s Art of Animation Resort

De Tribune Fritidsbasseng at Disneys Saratoga Springs er stengt akkurat nå, og det forventes å forbli stengt til midten av mars 2022.

Skulle du ikke ønske at du kunne hoppe rett inn?

På Disney’s Animal Kingdom Lodge Samawati Springs Pool (ved Kidani Village) er stengt. Den vil forbli stengt til og med april 2022.

Samawati Springs Pool

Gjester på Animal Kingdom Villas – Kidani Village kan besøke Jambo House-området for å bruke Uzima Springs Pool i stedet.

Se 10 essensielle hotellrom i Disney World!

Disney World vannparker

Blizzard Beach er stengt akkurat nå. Disney har ennå ikke sagt når den kan åpne igjen, og timeplanen viser for øyeblikket at denne parken forblir stengt til slutten av april i det minste.

Blizzard Beach

Det er fortsatt et åpent badeland i Disney World. Typhoon Lagoon er åpen akkurat nåselv om det av og til vil stenge hvis været er for kaldt.

Tyfonlagunen

Så sørg for å sjekke tidsplanen til Typhoon Lagoon for å sikre at den er åpen før du besøker!

Sjekk ut detaljer om Typhoon Lagoons gjenåpning her.

Det var alt for ukens oppdateringer! Fortsett å følge DFB for mer av de siste nyhetene fra Disney World-parkene.

Se mer informasjon om oppussing og konstruksjon i Disney World!Ikke gå glipp av Noen Disney moro!

Bestill ditt eksemplar av 2022 DFB-guiden til Walt Disney World Dining i dag!

Med mer enn 750 sider, 2022 DFB-guiden til Walt Disney World Dining er full av tips og planleggingsverktøy utviklet av Disney World-eksperter over 30+ år med besøk. Vi har gjort forskningen for deg, slik at du vet akkurat hvilke steder som vil passe familiens behov!

Med minianmeldelser av hver eneste restaurant, bar, lounge, kiosk og mer; et helt kapittel om de beste snacksene i Disney World; full Disney Dining Plan analyse (og hvordan få GRATIS servering); og a fullt kapittel om rabatter og tilbud; du har alt du trenger for å planlegge din beste ferie til nå.

Klikk her for å bestill ditt eksemplar av 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-bok med kode WDW2022 for å spare 25 % av dekningsprisen i dag!

klar til å handle-knappen
Våre guider er støttet av en 100 % pengene-tilbake-garanti, så du har ingenting å tape. ⁇

Vil disse Disney World-stengingene påvirke reisen din? Gi oss beskjed i kommentarene.

Leave a Comment