Should runDisney Offer A Better Way To Handle Merchandise?

Fotokreditt: Heather

SISTE VIDEOER

Er du en virtuell løper på Disney? Kan du ikke komme til Expo på dag 1? Føler du at du går glipp av noen flotte varer? Er du for at runDisney skal tilby en bedre måte å håndtere varer på? Jeg også!

kjøre Disney

Bildekreditt: Disney

Det er så gøy å besøke det mest magiske stedet på jorden, men forestill deg å løpe gjennom det! runDisney gir løpere på alle nivåer muligheten til å LØPE gjennom Walt Disney World! runDisney-løp tilbyr en løpsopplevelse uten like. Løpere får Disney-magi på hver mil, inkludert karakterobservasjoner og annen løpsunderholdning.

runDisney-løp er blant mine favorittløp! Selv om disse løpene kan bli behandlet mer som en seiersrunde, er de så gøy! Jeg (Heather) vet at jeg ikke kan vente til mitt neste Disney-løp. Den beste delen av å kjøre Disney-løp? Det er forskjellige distanser så det er et løp for nesten alle. De er også velkommen til løpere på alle nivåer! Du vil se løpere og turgåere der ute som legger i dem Magiske mil.

Fotokreditt: Heather

Er du usikker på hva du skal pakke med deg til runDisney race-kationen? Sjekk ut min fem må-pakke varer. Planlegger du å ta noen oppvarming eller shake-out? Sjekk ut min hvor du skal kjøre guide når du besøker Walt Disney World.

Jeg har også laget en liste over TI TING alle løpeDisney-løpere bør vite. Det kan du lese HER. Vil du få det perfekte rasebildet? Les min FEM tips for å få et bedre løpsbilde på ditt neste Disney-løp!

RunDisney Health & Fitness Expo

Fotokreditt: KtP-skribent Heather

Hver løper må delta på Expo å motta rasesmekken deres. Bare mindreårige kan få smekkene hentet av en forelder eller foresatt. Dessverre kan du ikke hente en smekke til en venn eller et familiemedlem.

For å få smekken din må du signere en dispensasjon for arrangementet. Denne fraskrivelsen har nå blitt digital! Noen løpere har hatt problemer med at raser forsvinner når du prøver å fjerne andre løpere fra kontoene deres. Dette skjedde for Marathon Weekend, og dessverre skjer det fortsatt med noen løpere for Princess Half Marathon Weekend.

Snakk om stress når du bruker så mye på et løp! Jeg synes også det er veldig frustrerende at runDisney vet at dette er et problem, men de har ennå ikke kommet med en løsning på det.

Kreditt: Disney

Løpere vil kunne finne eksklusive varer på Expo. Dette er KUN sted hvor du vil kunne finne begivenhetsspesifikke klær. Mange mennesker elsker å feire prestasjonene sine ved å få dette eksklusive runDisney-varer. Det har imidlertid vært vanskeligere og vanskeligere å få tak i varer!

Vin og spise helg, det var trist å se at folk benyttet seg av å kjøpe for videresalg. Heldigvis ser det ut til at runDisney stoppet folk, men de hadde allerede kjøpt varene. Ettersom flere og flere snakker om hvor begrenset varene til arrangementet er, jo tidligere folk kommer. Jeg personlig ankom en time for tidlig til Expo. Jeg ventet ganske lenge på å komme inn i varerommet for arrangementer.

Det føles med varene som er så ettertraktet at runDisney kan gjøre det mer tilgjengelig for folk. Kom igjen Disney, ta pengene våre!

Ingen mulighet til å forhåndsbestille

Fotokreditt: Heather

Jeg vet at da jeg registrerte meg for mitt halvmaraton over maratonhelgen, Jeg var ikke i stand til å forhåndsbestille noen varer. Jeg ville vært en som ville ha det kjøpte mye varer på forhånd.

Det er en positiv side for Disney og en ulempe for meg med forhåndsbestillinger. Det er INGEN årskort eller Disney Vacation Club-rabatter. Jeg vet ikke med dere, men dette virker som en tapte mulighet for runDisney akkurat her.

Kreditt: Disney

Folk blir til åpen, ærlig og på forhånd. De deltar tidlig på Expo og er villige til å hjelpe andre løpere med å få spesifikke varer. Jeg har også sett andre som er villige til å få varer hvis de donere til veldedighetsorganisasjonen deres. Så løpere som hjelper løpere. Jeg tror dette er et av de bedre alternativene, men jeg skulle ønske at dette ikke engang trengte å være noe.

Det ville vært så fint om det var nok varer å gå rundt. At løpere ikke trengte å understreke at de kanskje ikke fikk det «jeg gjorde det!» skjorte for deres første og eneste maraton. jeg ser flere og flere legger inn bestillinger hos disse personlige kjøperne. Dette kan være for folk som jobber eller ikke kan delta på Expo før senere i uken. Dette kan også være for virtuelle løpere som ikke er i Orlando-området for løpet.

Ingen virtuelle varer

Kreditt: KtP-skribent Donna

Det er INGEN VALG FOR VIRTUELLE LØPERE Å FÅ EVENTSPESIFIKKE VARER. Hei, kjøre Disney? Jeg føler at du går glipp av en ny mulighet her!

Det er så mange mennesker som fullfører disse løpene praktisk talt som vil ha noe for å huske prestasjonene deres. Jeg har fullført flere Disney-løp (virtuelle og personlig), og dette er suvenirene jeg ser mest frem til. De har personlige prestasjoner knyttet til seg.

Hva kan runDisney gjøre?

Kreditt: Disney PhotoPass

Mange på forskjellige løpegrupper har kastet ut alle slags forslag. Disse løsningene inkluderer alternativer som kun forhåndsbestillinger og løpsdeltakere kun for de første dagene av Expo. Bare å legge til flere varer vil også være nyttig.

Forhåndsbestillinger vil virkelig bidra til å eliminere mye av problemet hvis de lar deltakerne forhåndsbestille alt! Magneter, pinner og jakker er ikke nok. Og som jeg nevnte tidligere, var dette ikke engang et alternativ da jeg meldte meg på Marathon Weekend.

Hvis folk forhåndsbestilte, ville runDisney vite nøyaktig hvor mye varer de ville trenge. Kan dette være løsningen? Dette kan imidlertid være et problem for dimensjonering. Hvis du noen gang har kjøpt runDisney-varer, vet du at størrelsene er over alt. Jeg kjøpte en liten i en ting og en ekstra stor i en annen. Ingenting er konsekvent!

Liker runDisney hvordan ting er fordi det øker etterspørselen etter varene deres? De vet at de vil selge seg ut og ikke sitte igjen med utdaterte rasespesifikke varer.

Kreditt: Ktp-skribent Donna

Når deltakere har mulighet til å forhåndsbestille varer, er det ikke noe bilde av varen tilgjengelig. Du kjøper en vare og håper du liker den. Krysser fingrene, ikke sant? Hvis runDisney noen gang går med alle forhåndsbestillinger, må de sannsynligvis vise bilder slik at flere kan kjøpe disse varene. Noen mennesker venter også målbevisst slik at de kan få rabatten på årspassholderen eller Disney Vacation Club.

Bare løpere/deltakere er et annet alternativ for å holde en grense for forhandlere. Vel, dette høres ut som en god idé, helt til du tenker på alle de videreselgerne som tar smekker bare for å kjøpe varer! Cue nå tubas. Ikke sikkert det er en måte å håndheve det hvis de kjøper en smekke bare for å komme inn.

Bildekreditt: Disney

Mer varer. Jeg tror dette kan bli vinneren! RunDisney-folk vil ha det! Etterspørselen er der! Folk står i kø i TIMER for å komme inn i vareområdet.

Gjør runDisney noe med dette?

Fotokreditt: KtP-skribent Heather

Tidligere denne uken ga runDisney ut datoene for registrering av Wine and Dine Half Marathon Weekend. Du kan finne dem HER.

Sammen med datoene la vi merke til et nytt element for løpshøydepunkter. En virtuell messe- og eventguideles om disse detaljene HER.

Dette har ikke vært oppført på tidligere kjøreDisney-løp, inkludert den kommende Princess Half Marathon Weekend og Springtime Surprise Weekend.

Kan dette være RunDisney som prøver å fikse vareproblemet for kommende løp? Jeg håper absolutt det!

Så kjør Disney, dette er en desperat bønn! Vennligst la oss enten forhåndsbestille varene våre (du kan begrense hvor mye vi hver kjøper her!) Eller gi oss flere varer på Expo!

Vennlig hilsen, en stor fan av runDisney-varer

Hva synes du om hvor raskt runDisney-varene blir utsolgt? Synes du de bør tilby varer til virtuelle løpere? Bør løpere kunne forhåndsbestille alle varer? Gi oss beskjed på Kenny the Pirate Facebook-side. Ikke glem å bli med på KtP crew-siden også!

Planlegger du ferie? Ta kontakt med vår pålitelige reisebyråsponsor Autorisert Disney Vacation Planner Mouse Class Travel!

Leave a Comment