Some of Your Biggest Galactic Starcruiser Questions Answered!

Stjerne krigen: Galactic Starcruiser-reiser begynner 1. mars 2022, og gitt at det er en første i sitt slag-opplevelse, forstår vi hvis du har mange spørsmål. Denne uken cruiset vi ombord på det berømte skipet – og nå er vi her for å svare på dine brennende spørsmål.

Gjestene ankommer Galactic Starcruiser Terminal for deres to-netters eventyr i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida. (Kent Phillips, fotograf)

1. Er Stjerne krigen: Galactic Starcruiser et hotell?

Galactic Starcruiser er ikke et hotell, i hvert fall ikke slik du har kjent det. Dette er en helt ny Stjerne krigen-fokusert ferieopplevelse. Når du bestiller et opphold på Halcyon, bestiller du et 2-netters oppslukende eventyr hvor valget du tar på skipet påvirker et episk Stjerne krigen historie. Det er også en hel rekke utrolige temaaktiviteter, overnatting utenom denne verden og mye mer.

Som en del av pakken din vil du også besøke Black Spire Outpost på Batuu som er en del av Galaxy’s Edge i Disneys Hollywood Studios!

En Saja (til høyre) hjelper en ung Halcyon starcruiser-passasjer med å ta del i Force in Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida. (Matt Stroshane, fotograf)

2. Hvordan fungerer rollespillaspektet ved opplevelsen?

Ganske enkelt, det er hjørnesteinen i alt du vil se og gjøre over to fantastiske netter ombord på Halcyon. Du vil møte nye og kjente Stjerne krigen karakterer og samhandle med dem på måter ulikt noe du har forestilt deg. Gjennom personlige samtaler og private meldinger på din Datapad, vil du bli med disse interessante karakterene på dristige oppdrag med det ene utrolige eventyret som utspiller seg etter det andre.

Alex Lee, produksjonssjef, Disney Live Entertainment, sier. «Vi har laget karakterer for å veilede og informere om hvordan man spiller. Dette er veldig spesifikt for [new character] Sandro Alimander, som er der som gjest; han er der som et vindu, slik at du kan se hvordan han samhandler med utøverne, hvordan han samhandler med du, og hva reglene for engasjement er som spiller gjennom Sandro. Forhåpentligvis, ved å se en unik karakter som prøver å delta og være en del av denne historien, inspirerer det deg som gjest til å fortsette å spille.”

Nye varer fra The Chandrila Collection i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort vil forbedre rollespill-ferieopplevelsen, slik at gjestene kan kle seg i karakter gjennom et utvalg galaktisk-inspirerte klær og tilbehør.

3. Kan jeg kle meg ut i kostyme under reisen?

Absolutt. Du oppfordres til å kle på delen under oppholdet på Galactic Starcruiser. Du er tross alt en karakter i historien! Det er til og med en sjanse til å vise frem garderoben din under Outer Rim Regalia-arrangementet. Du finner også eksklusive klær på forhånd på shopDisney.com eller ombord på skipet på The Chandrila Collection.

Bare brakt nært fra hjemmeplaneten din? Det er også greit!

For de som kler seg ut, er det imidlertid viktig å gjøre deg kjent med eiendomsreglene for Walt Disney World Resort.

4. Vil jeg møte Stjerne krigen karakterer under mine eventyr?

Gutt, vil du noen gang! Du vil se noen kjente fjes, få nye venner og samhandle med de på skipet på måter du bare har drømt om! Du kan hjelpe en blindpassasjer i Wookiee eller gi informasjon til First Order. Valgene du tar er helt dine egne og VIL ha innvirkning på hvordan eventyret ditt utspiller seg.

Vær på utkikk etter nye karakterer, inkludert kaptein Riyola Keevan, cruisedirektør Lenka Mok, Gaya, Ouannii, Sandro Alimander og mekanikeren Sammie. Det ville heller ikke være en Stjerne krigen erfaring med ut droider. Du møter SK-62O og D3-09! Du vil også stå ansikt til ansikt med de formidable First Order Stormtroopers under kommando av Lt. Croy så vel som Rey og Kylo Ren.

Gjester kan bruke Star Wars: Datapad i Play Disney Parks mobilapp for å gjøre ferieopplevelsen dypere i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida. (Matt Stroshane, fotograf)

5. Hvordan bruker jeg Stjerne krigen: Datapad?

Stjerne krigen: Datapad er en av de mange morsomme, interaktive opplevelsene som tilbys i Play Disney Parks-appen*. Det forbedrer eventyret ditt når du besøker Stjerne krigen: Galaxy’s Edge, men mer enn det er det et viktig verktøy mens du er ombord Halcyon starcruiser. De Stjerne krigen: Datapad tilbyr en personlig reiserute med aktiviteter og arrangementer, og den presenterer kommunikasjon fra mannskapet og andre du kan støte på underveis.

For de som er mindre erfarne rollespillere Stjerne krigen: Datapad er en fin måte å begynne å samhandle med karakterer på. “Jeg er en introvert, så det å gå opp og snakke med en person jeg aldri har møtt før er litt skremmende,” sier Anisha Deshmane, kreativ produsent, Walt Disney Imagineering. “Men å ha en person å nå ut til sammen med og si: “Vi har ikke møtt hverandre ennå, men jeg har denne informasjonen jeg trenger å fortelle noen om,” gir meg en invitasjon til å spille på en måte jeg kanskje ikke hadde akseptert personlig. Vi har lagt sammen alle disse forskjellige invitasjonene for gjester. Noen mennesker kommer til å kose seg i Sublight Lounge, og en karakter kommer til å vandre inn og slå av en prat med dem. Det er en invitasjon til å bli involvert i historien. Noen av våre passasjerer kommer til å lene seg tilbake og ta en titt på Datapaden deres og vente på at meldinger kommer. Det er en annen måte å bli invitert inn i historien på.”

Hvis du planlegger en Stjerne krigen: Galactic Starcruiser-reise, last ned eller oppdater Play Disney Parks-appen på mobilenheten din før avreisedatoen.

Lesere oppfordres til å følge med på MickeyBlog for flere Galactic Starcruiser-nyheter og oppdateringer!

Kom du ikke til Disney i 2021!? Vel, vi har noen fantastiske nyheter – Disney-pakker er for øyeblikket tilgjengelige for bestilling til slutten av 2022! Det gir deg god tid til å planlegge den magiske turen, og jeg er her for å hjelpe.

Med nye retningslinjer og prosedyrer på plass i løpet av året som kommer, har det aldri vært en bedre tid å jobbe med en autorisert Disney-ferieplanlegger som kan hjelpe deg med å navigere gjennom Disney Worlds nye måte å gjøre ting på! Jeg vil være tilgjengelig for å hjelpe med alt fra å finne den perfekte pakken og få de beste tilbudene til å organisere parkpass, Disney Genie+ og spisereservasjoner. Det beste av alt – tjenestene mine er HELT GRATIS!

Bare fyll ut skjemaet mitt HER for å få ditt GRATIS, uforpliktende tilbud. Alternativt, ta gjerne kontakt på mroden@mickeytravels.com eller følg med Facebook

Leave a Comment