The Merchandise Available Aboard the Galactic Starcruiser is Out of this World!

Hvis du har fulgt med oss ​​her på MickeyBlog, har du uten tvil sett vår dekning av Galactic Starcruiser som åpnet dørene for media denne uken. Vi har gitt deg en oversikt over gjesteopplevelsen, karakterene, serveringen og mer. Nå er det på tide å rette oppmerksomheten mot en av favorittaspektene mine – de kule varene du kan få ombord på Halcyon!

Nye varer fra The Chandrila Collection i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort vil forbedre rollespill-ferieopplevelsen, slik at gjestene kan kle seg i karakter gjennom et utvalg galaktisk-inspirerte klær og tilbehør.

Fra det øyeblikket du går inn i Galactic Starcruiser, er du invitert til å spille en rolle i intergalaktiske historier om eventyr og intriger og anta din egen Stjerne krigen identitet. Derfor bør det ikke være overraskende at du finner en omfattende varesamling ombord på starcruiser designet for å forbedre rollespillopplevelsen.

På utsalgsstedene på skipet finner du et bredt utvalg av klær, samleobjekter, hjemmevarer og mer, noe som betyr at gjestene kan ta en bit av Stjerne krigen: Galactic Starcruiser-opplevelse hjemme med dem.

Chandrila-samlingen

Chandrila Collection er en butikk som ligger like ved Atrium of the Halcyon. Her finner du galaksens fineste klær og tilbehør.

Denne butikken har fått navnet sitt fra Chandrila Star Line som driver starcruiser. Dette velutstyrte butikkstedet tilbyr de siste motene fra hele galaksen. Du finner alt fra tunikaer og kjoler til tilbehør og samleobjekter.

Nedenfor finner du en oversikt over ulike varer du bør være på utkikk etter.

Klær og hjemmevarer

 • Designere hentet inspirasjon fra Padme Amidala, Leia Organa og alderanske embetsmenn for å komme opp med en rollespill verdig klesserie.
 • Vær også på utkikk etter antrekk inspirert av noen av de interessante karakterene du finner om bord, inkludert kaptein Riyola Keevan og skipets mekaniker Sammie. .
 • Hodeplagg er også tilgjengelig. Det er til og med alternativer for å forvandle deg til forskjellige romvesenspesialiteter, inkludert h Twi’lek “lekku” hodehaler eller de stripete, hornede montralene til en Togruta.
 • Du finner også et bredt utvalg av merkevarer med skipets logo. Disse gjenstandene er perfekte for å ha på seg ombord eller hjemme!
 • Dekorer hjemmet ditt med fantastiske påminnelser om ferien. Du finner glassvarer og til og med modeller av starcruiser.

Lightsaber Training Hilt and Shield

 • Legacy Lightsaber Training Hilt – Samlere kan bevare disse lyssabeltreningsminnene med det spesielle Lightsaber Training Hilt og Legacy Reflective Shield. Hilts kan tilpasses via et festbart bokstavikon i Aurebesh (det offisielle språket i Star Wars.) Mens Legacy Reflective Shield har lys og lyder som matcher lyssabelfargen din.
 • Yngre reisende kan plukke opp leketøyversjoner av både lyssabel og skjold komplett med lys- og lydeffekter.

Droider og leker

 • SK-62O- Under reisen din ombord på starcruiser, vil du møte astromech droid SK – 62O som du garantert vil bli rask venn med. Med det i tankene er det noen få varer du vil budsjettere med inspirert av denne lille fyren:
  • Fjernkontroll, forhåndsbygd SK-droid. Disse ligner på de du finner på Droid Depot i Galaxy’s Edge.
  • Vind opp leketøy med lyder
  • En Droid Factory 3,75 tommers actionfigur.
 • Halcyon dø-Cast Replica – Husk tiden din ombord på starcruiser med glede med en modell av skipet. Det er enda en større leketøysmodell som du kan sette sammen selv.
 • Sabacc – Likte du å spille sabacc om bord? Du kan gjenskape denne opplevelsen hjemme med den spesielle Chandrila Star Line-utgaven av spillet. Den kommer med 62 detaljerte kort, to terninger og regler for 2 forskjellige versjoner av spillet.

Galactic Starcruiser Terminal Shop

Vil du hente en suvenir før brettet eller når du går i land? Du vil finne minnesmerke Stjerne krigen: Galactic Starcruiser-klær, handel med furu og mer fra butikken som ligger rett innenfor porte cochere til Galactic Starcruiser-terminalen.

For mer om Stjerne krigen: Galactic Starcruiser, besøk www.starwarsgalacticstarcruiser.com. Lesere oppfordres også til å følge med på MickeyBlog for videre Galactic Starcruiser nyheter og oppdateringer.

Kom du ikke til Disney i 2021!? Vel, vi har noen fantastiske nyheter – Disney-pakker er for øyeblikket tilgjengelige for bestilling til slutten av 2022! Det gir deg god tid til å planlegge den magiske turen, og jeg er her for å hjelpe.

Med nye retningslinjer og prosedyrer på plass i løpet av året som kommer, har det aldri vært en bedre tid å jobbe med en autorisert Disney-ferieplanlegger som kan hjelpe deg med å navigere gjennom Disney Worlds nye måte å gjøre ting på! Jeg vil være tilgjengelig for å hjelpe med alt fra å finne den perfekte pakken og få de beste tilbudene til å organisere parkpass, Disney Genie+ og spisereservasjoner. Det beste av alt – tjenestene mine er HELT GRATIS!

Bare fyll ut skjemaet mitt HER for å få ditt GRATIS, uforpliktende tilbud. Alternativt, ta gjerne kontakt på mroden@mickeytravels.com eller følg med Facebook

Leave a Comment