The Million Dollar Question: Are There French Fries at the Star Wars Hotel in Disney World?

Helt siden vi først så bildet av blå reker på Disney Worlds nye Stjerne krigen-hotell med tema, vi har vært fascinert av maten ombord på Halcyon (det er navnet på Galactic Starcruiser-skipet).

Absolutt bisarr

Vi bodde nylig på Galactic Starcruiser som en del av en mediebegivenhet, hvor vi sørget for å sjekke ut ALL maten ombord. Vi spiste den beryktede blå reken, sammen med et skotsk Meteor-egg pakket inn i kakedeig, en tube miso-suppe i en kopp full av salt og flere andre retter som var inspirert av planetene rundt Stjerne krigen galakse. Noen av de bisarre rettene var deilige, og andre var ikke vår favoritt. Men hva om du leter etter “normal” mat under reisen til verdensrommet? Finnes det i det hele tatt på Halcyon?

Det korte svaret på det spørsmålet er det noe vanlig mat finner du på Galactic Starcruiser. Før vi dykker ned i hvor vi finner “jorden”-maten, har vi ett veldig presserende spørsmål som krever svar umiddelbart: Finnes det pommes frites i verdensrommet?

Frites!

Vi er store fans av Disney Worlds pommes frites (du vet, de som smaker akkurat som McDonalds pommes frites bare bedre fordi de er tilsatt Disney-magi?), Men vi beklager å måtte informere deg om at disse tynne og sprø skjønnhetene var ingen steder å finne på Starcruiser. Ikke gi opp alt håp! Det var fortsatt noen pommes frites – de så bare veldig annerledes ut enn de fleste pommes frites du har sett.

Ungmeny

Under vår første middag i Crown of Corellia Dining Room (hvor du vil spise de fleste måltidene på skipet), så vi at Younglings Menu (barnemeny) inkluderte Sprø oppskåret vaffelfrites. Bingo! Disse er tilgjengelige som tilleggsutstyr. I stedet for mange små vaffelfrites får du to store. De minnet oss mye om hashbrowns siden de var så mye tykkere enn vanlige pommes frites.

Der er de!

Men det er også en lumsk vaffelyngel som gjemmer seg lett synlig på Halcyon – Sprø knollvaffel fra frokost på dag 3 er det i grunnen en stor vaffelyngel også! Vi sees, Disney.

Det er en vaffelyngel

Så, ja, det er pommes frites (om enn uvanlige) på Star Wars Hotel. Men hvilke andre matvarer vil tilfredsstille de mer kresne spisere i gruppen din? Hvis du ikke vil dykke med hodet først i den blå reken, er det fortsatt flere alternativer for både barn og voksne. Den Younglings-menyen har flere kjente valg til middagfor eksempel ostepizza, Grilled Tip Yip Chicken Swords (grillet kylling) og Fried Tip Yip Chicken Chunks (kyllingnuggets).

Mine varer for barn

Etter hva vi forstår, voksne skal kunne bestille fra barnemenyen. Du kan sannsynligvis bestille et par forskjellige hovedretter fra den menyen for å gjøre det til et komplett voksenmåltid siden all maten er inkludert i prisen for oppholdet. Sjekk med serveren din for å se om dette er mulig under turen vår – det skader aldri å spørre!

Kids Rice Paper Roll (som en vårrull!)

I tillegg til middagsmenyen kan du finne noen kjente alternativer på Sublight Loungefor eksempel et lite flatbrød (som i utgangspunktet er en fancy pizza).

Flatbrød

Frokost- og lunsjbuffeene har også en viss variasjon på pizza-flatbrødretter, som f.eks Tikka Tip Yip kylling med paneerost på lunsj…

Det er… pizza.

Og Frokost Kjøttpai ved frokost.

Som en pizza

De Dyppet tip Yip kylling med ostete nudler (tilgjengelig til lunsj begge dager) bør også glede kresne spisere. Det er ganske mye kyllingnuggets i mac ‘n’ cheese!

En kid-pleaser!

Frokostalternativer inkluderer Vafler – nei, de er ikke Mikkevafler, men de er like velsmakende – og du kan også ta deg litt lønnesirup å helle over dem. For en større frokost kan du ta en kombinasjonstallerken med en Vaffel, pølse og en cheesy omelett.

En frokost som bør mette kresne spisende

Hvis du fortsatt er bekymret for maten ombord, du kan også ta med egen snacks og mat. Vi så flere gjester med egen mat, og vi tok med oss ​​litt charcuterie (for det er slik vi ruller).

Du er velkommen til å pakke din egen lunsj til Starcruiser!

Så ikke bekymre deg – det er mat på Halcyon som bør glede kresne spisere. Men hvis du har bekymringer, kan du alltid snakke med et rollebesetningsmedlem! Og spør serveren din eller andre rollebesetningsmedlemmer hvis du har spørsmål om matnavnene på menyene. Noen ganger får helt normale retter bisarre romspråklige navn, selv om de egentlig ikke er uvanlige matvarer.

Etikett for frokostbuffé

Følg med fordi vi dekker ALT om Star Wars Galactic Starcruiser.

Les vår ULTIMATE guide til Star Wars Hotel her!Har du bestilt en tur på Star Wars Galactic Starcruiser? Gi oss beskjed i kommentarene!

Avsløring: Under nesten alle omstendigheter betaler forfattere og fotografer av Disney Food Blog full pris for sine egne reise-, hotell-, mat-, drikke- og arrangementsbilletter. Vi gjør dette fordi det er viktig for oss som journalister å sikre at vi ikke bare gir deg objektive meninger, men også at du kan stole på at vi gjør det siden vi betaler vår egen måte. I sjeldne tilfeller, når vi blir invitert av et selskap til å delta på en forhåndsvisning som media, og når vi velger å akseptere den invitasjonen, vil vi alltid gjøre dere, våre lesere, oppmerksomme på den situasjonen. Vi ble invitert av Disney World til å delta på deres medieforhåndsvisning av Star Wars Galactic Starcruiser. Merk at når vi deltar på arrangementer som media, er vi 1) ikke pålagt å vurdere arrangementet/maten på noen av kanalene våre, og 2) Ikke pålagt å vurdere arrangementet/maten positivt. Du kan alltid stole på at DFB gir deg en 100 % objektiv og ærlig anmeldelse av ethvert arrangement vi deltar på, mat vi spiser eller drikke vi drikker. Du kan se mer i våre retningslinjer for avsløring. Takk for at du leser. – AJ

Leave a Comment