Things to do on the Disney Wish: Full Entertainment Lineup Announced

Disney Wish vil seile for første gang i juli, men vi vet allerede hvilken moro som venter oss takket være den nylige utgivelsen av hele Disney Wish-underholdningslisten. Her er de beste tingene å gjøre på Disney Wish når den setter seil.

Det har gått lenge, men jomfruturen til Disney Wish kommer nærmere og nærmere (men ikke uten noen hikke). Lær alt om underholdningen du kan forvente når du setter seil på det nye skipet senere i sommer.

Ting å gjøre på Disney Wish

Visst, Disney Wish tilbyr mange muligheter for moro ved bassenget og avslapning på (utendørs!) spa, og det er alltid drikke og servering kun for voksne. I tillegg har barna sine egne private klubber (ingen voksne tillatt!). Men når det kommer til ren familiemoro som er eksklusivt for Wish, her er de beste opplevelsene vi har øye på:

Inside Out: Joyful Sweets

innsiden-ut-gledelige-godteri_ting-å-gjøre-disney-ønske_disney-cruise-line Inside Out: Joyful Sweets. Bilde med tillatelse fra Disney Cruise Line

Hva er vel bedre enn å uttrykke følelsene dine a la Disneys Innsiden ut? Hva med nyter du noen smakfulle desserter mens du deler følelsen av glede med venner og familie?

Inside Out: Joyful Sweets er en dekadent dessertdestinasjon som vil tilby hjemmelaget gelato, iskrem, godteri og nye godbiter. Butikken er laget for å ligne kontrollsenteret i Rileys sinn fra filmen, og du vil se skulpturerte figurer av karakterene fra filmen, inkludert Joy and Sadness.

Trykk her for å komme på ventelisten for DCL Magazine – ET NYTT trykt magasin fra skaperne av WDW Magazine.

Totalt vil butikken selge nesten 40 smaker av iskrem og gelato, inkludert sitron for glede, blåbær for tristhet, pistasj for avsky (ha!), rød fløyel for sinne og tyggegummi for frykt. Andre temadesserter inkluderer sjokolade Memory Orbs med søtt godteri inni.

Olafs kongelige piknik

Hvis du alltid har drømt om å spise middag med Anna, Elsa, Kristoff og Olaf, ta turen til Olafs kongelige piknik ombord på Disney Wish. Måltidet med piknik-tema serveres av servitørene på Arendelle slott under ledelse av baronesse Dagmar Birgir, dronning Annas tjenerinne.

I tillegg til deilig mat og en morsom karaktermatopplevelse, barna vil få ta med seg minner hjem, inkludert et plysjtroll, piknikteppe med tema og mandolin i nordisk stil som de vil spille sammen med Kristoff mens han synger Reindeer (s) Are Better Than People. I tillegg vil du høre live fremføringer av favorittsangene dine fra Frossengjelder også La det gå, Fixer Upper og Om sommeren.

Hvis du vil ha mer Frossen moro på Wish, vil du bli mett når du spis på Arendelle: A Frozen Dining Adventure.

Storsalen

Dels samleplass, dels teater, Grand Hall vil være stedet å være på Disney Wish.

Første gang du går inn i Storsalen får du en kongelig hilsen, og hvert barn får en ønskestav når de går om bord i båten som de kan bruke til å gjøre sitt første ønske i Storsalen.

grand-hall_disney-ønske-underholdning-liste_disney-cruise-line Den fantastiske Grand Hall. Bilde med tillatelse fra Disney Cruise Line

Under cruiset, du kan møte og hilse på dine favoritt Disney-prinsesser i Grand Hall, og rommet vil også være vertskap for et spillshow kalt Hvem er bak gardinen? hvor du vil svare på spørsmål for å avsløre identiteten til hemmelige Disney-karakterer, som deretter vil komme ut bak forhenget for å hilse på gjester.

Den siste natten av cruiset, du drar tilbake til Grand Hall for å se et utrolig avskjedsshow med favorittkarakterene dine, spesialeffekter og minneverdige opptredener. Det vil være den perfekte avslutningen på din mest magiske cruiseopplevelse noensinne.

Trykk her for å komme på ventelisten for DCL Magazine – ET NYTT trykt magasin fra skaperne av WDW Magazine.

Luna

luna_disney-ønske-underholdning-liste_disney-cruise-line Se noen live-show på Luna. Bilde med tillatelse fra Disney Cruise Line

Hvis live-show er noe for deg, vil du tilbringe mye tid på Luna. Dette nye underholdningssenteret inkluderer en to-etasjers LCD-skjermvegg, samt en scene og en bar. Det vil være liveshow, inkludert følgende:

  • Villains Game Night: Svar på Disney-trivia-spørsmål mens dine mest forhatte Disney-skurker håner og bu. Forvent å se cameoer fra Cruella de Vil, Gaston, Hades og Maleficent.
  • Disney sangbok: Denne er for karaoke-fans! Syng med på Disney-favorittsangene dine foran et live kamerateam, som vil projisere opptredenen din på storskjerm.
  • Uncharted Adventure: Den store finalen av Disney Uncharted Adventure finner sted her på Luna.

Walt Disney Theatre

Ta inn en nyskapt tilpasning av “Disney’s Aladdin – En spektakulær musikal” i det fantastiske Walt Disney Theatre.

Hero Zone

hero-zone_disney-wish-entertainment-roster_disney-cruise-line Vis frem din utrolige side i Hero Zone. Bilde med tillatelse fra Disney Cruise Line

Vil du vise frem din fysiske styrke og atletiske ferdigheter? Sjekk ut Hero Zone, som er en sportsarena som inkluderer følgende attraksjoner:

  • Incredi-spillene: Test styrken og ferdighetene dine sammen med familiemedlemmene dine på denne morsomme hinderløypen med tema etter De utrolige.
  • Jack-Jack’s Diaper Dash: Selv de yngste medlemmene av familien din kan være med på moroa! Denne 20-fots banen lar barn rase til mål mens familiemedlemmene heier dem frem.

Disney Wish vil sette seil på sin jomfrutur 14. juli.

Ikke sikker på om du skal reise? Du kan bare få mer informasjon om en potensiell Disney-ferie.

Reisemål 2021 Disney World-reservasjonerVet du datoene dine?
Sitat av Disney reisebyrå
Trenger du bare råd nå?
Disney ferieplanleggingshjelp

Disney Wish kunngjør Incredi-Games: An Incredibles-tema hinderløype

Disney Wish Float Out: Disney Cruise Ship treffer vann for første gang

BREAKING: Disney Uncharted Adventure kommer til Disney Wish

Skrevet av Catherine Hiles

Catherine Hiles er en mor til små barn og derfor en ivrig Disney+-seer. Selv om det er barna hennes som ber om Disney-lydspor for å spille i bilen, finner hun seg ofte på å kjøre solo mens hun slår ut “Into the Unknoooooooooooown!” Hun liker også å spise og løpe, men ikke samtidig.

Leave a Comment