What’s Disney Like in August 2022?

Alle drømmer om å tilbringe en sommerferie på Walt Disney World.

Tross alt lyver ikke markedsføringssloganet. Det ER det mest magiske stedet på jorden.

Magi

Likevel, hvis du planlegger å tilbringe tid i Orlando denne sommeren, må du vite et par ting.

Hvordan blir Disney i august? Les videre for å lære mer!

La oss snakke om augustbesøk

En augustferie på Walt Disney World vil sette et smil på ansiktet til alle.

Du vil oppdage så mye å gjøre, og du vil ha god tid til å gjøre det. Nå som Disney har introdusert et nytt front-of-line køsystem, kan du gjøre hva du vil!

Genie+

Forutsatt at du kjøper Disney Genie+ og en Lightning Lane-opplevelse hver dag, er det ni attraksjoner du garantert vil gjøre under et enkelt parkbesøk!

Parkledelsen har i mange år regnet ut at ni representerer det magiske tallet for gjester.

Når du opplever ni attraksjoner, vil du sannsynligvis forlate Disney med en god følelse av ferien!

Jeg anbefaler på det sterkeste at du betaler for Disney Genie+ under reisen din fordi folkemengdene i august er høyere enn gjennomsnittet.

Med barn utenfor skolen, i hvert fall den første halvdelen av måneden, fylles de forskjellige parkene opp med lykkelige familier.

Tenk på Disney Genie+ som ditt ess i hullet for å sikre at du bruker mindre tid på å stå i kø. Det er der all forverringen er på temaparker.

Disney Genie

Ellers er augustbesøk ideelle. Som du er i ferd med å lære, er været, selv om det er varmt, generelt deilig. Noen arrangementer vil også gjøre besøket ditt så mye bedre!

La oss snakke om været

Du vil ønske å kle deg lett under et besøk i august. Mens Floridas vær garantert er bedre enn i ditt område, er det fortsatt varmt der.

Mikke mus ferie

www.clipartbay.com

Ifølge WeatherSpark varierer daglige høye temperaturer i Orlando fra 85 til 94 grader. Den generelle gjennomsnittlige høye temperaturen er 90 grader.

Ja, det er ganske varmt! Heldigvis designet Disney hele parken med dette potensielle problemområdet i tankene.

Kali River Rapids

Foto av Judd Helms via WDW Magazine

Du finner våte turer, overbygde sitteområder og utallige innendørs attraksjoner. Alle vil tillate deg å unnslippe varmen etter behov.

Likevel vil jeg foreslå at du pakker lyse antrekk. Mørke farger, spesielt svart, absorberer varme, som kan legge til flere grader til utetemperaturen.

Casey Jr.  Splash n bløtlegg

I tilfelle du lurer, kjøler Orlando seg ned om natten. Gjennomsnittlig lavtemperatur er 76 grader, med et område fra 73 til 78 grader.

Med andre ord, det vil aldri føles trykkende varmt når solen går ned. Og husk at når du er varm, løser en dukkert i bassenget problemet uansett!

La oss snakke om Disney-begivenheter i august

Hørte du om Walt Disney World’s 50th-jubileumsfeiring i oktober i fjor?

Ja, 1. oktoberst, ble temaparken et halvt århundre gammel! Det som vil sjokkere deg med dette er at festen fortsatt pågår i Walt Disney World!

Orange County statlig nødsituasjon

Foto: Matt Stroshane

Jeg er seriøs! Disney feirer prestasjonen i 18 måneder. Så alle jubileumsarrangementene fra i fjor høst forblir tilgjengelige!

Du kan se fyrverkerishow som Disney Enchantment, special 50th-jubileumsparade, og til og med et daglig drageshow kalt Disney KiteTails!

fortryllelse

Når august ruller rundt, bør du være blant de første som kjører den nye 50-erenth-jubileums berg-og-dal-bane også!

Ok, Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind har teknisk sett ingen tilknytning til 50th bursdagsfest.

Voktere

Likevel har Disney timet åpningen til å falle sammen med den store gallasaken som pågår i Walt Disney World.

Bemerkelsesverdig nok vil superhelt-dalbanen være sekund ny tur å åpne siden parkene fylte 50! Og vi får kanskje en til innen festens slutt, bare ikke i tide til en augusttur!

Den andre nye attraksjonen er Remys Ratatouille Adventure. Denne turen har nesten universell anerkjennelse for sin gledelige tone og definitivt Disney-historiefortelling.

Imagineers fortsetter på en eller annen måte å blende med innovasjonene sine selv etter alle disse tiårene med fortreffelighet!

Den andre Walt Disney World-begivenheten er EPCOT International Food & Wine Festival.

Disney har ikke offisielt bekreftet datoer for denne begivenheten ennå. Forventningene er imidlertid at den vil debutere i midten av juli og kjøre i hele august.

Som sådan kan du spise og drikke noen av de beste tingene på Walt Disney World … og mye billigere enn på de forskjellige restaurantene her!

I tillegg kan du se rockekonserter på America Gardens Theatre i World Showcase.

Folkens, det er en grunn til at mat- og vinfestivalen er synonymt med EPCOT for mange mennesker. Det er gullstandarden som alle andre festivaler dømmes etter.

Du vil elske å besøke EPCOT under dette arrangementet!

American Gardens bandstand

La oss snakke om begivenheter i Sentral-Florida i august

Det større Orlando-området inkluderer en befolkning på mer enn 2,6 millioner mennesker. Av denne grunn er det mange underholdningsmuligheter.

Noen av dem er permanente, mens andre kun er tilgjengelige i kort tid.

Orlando

Foto: GrayDC.com

For eksempel deler jeg ofte lokal underholdning inn i tre kategorier: Broadway-skuespill, sportsbegivenheter og konserter.

Dessverre tar Fairwinds Broadway i Orlando seg litt fri denne sommeren. Som et resultat er timeplanen for Broadway i Orlando blank fra midten av juni til midten av desember.

Orlando

Jeg mistenker at dette er av beste mulige grunn. Hamilton har annonsert et opphold i Orlando i 2022 og 2023.

Timingen her føles mindre enn tilfeldig for meg. Så jeg sier at du ikke er heldig for Broadway for øyeblikket.

Hamilton

I virkeligheten kan du ha best mulig flaks, som Hamiltons THE Broadway show of note disse dager.

Med sport er Orlando vertskap for to profesjonelle idrettslag. Orlando Magic vil imidlertid ikke spille i august, da de vil være mellom sesongene.

Amway Passholder

I mellomtiden vil Orlando City arrangere fotballkamper 6. augustth28. augustthog 31. augustst. En av disse datoene kan fungere for deg.

Når det gjelder konserter, ruver én artist over resten. Bad Bunny river huset 5. augustthsom beviser hvorfor han uten tvil er den hotteste akten innen musikk i dag.

Avhengig av alderen din, kan du også ha to andre alternativer. Steely Dan spiller flere show tidlig i august, mens Roger Waters går på scenen 25. augustth.

Hvis du er under 60 år, må du google disse personene. De var en gang kjente, jeg sverger.

Ellers er august en relativt rolig måned for underholdning i Orlando.

Siste tanker

Jeg har sterke meninger om augustferier på Walt Disney World.

Hollywood Studios

Hvis du har valget, kan og bør du vente til september. Men folkemengdene er MYE lavere. Men det er selvfølgelig tingen.

I august er folkemengdene større fordi folk flest ikke kan vente til september. August er også når barna er ute av skolen, og jobben er ikke like gal.

Folk kommer tilbake til virksomheten etter Labor Day og blir arbeidsnarkomane igjen.

Som sådan er august en svært ønskelig tid å reise til Orlando. Været og folkemengdene er begge bedre enn juli, og mat og vin går sterkt.

EPCOT

Kreditt: Disney

Du vil ha en herlig tid, så mye at du sannsynligvis vil begynne å fantasere om din neste Disney-tur før du i det hele tatt har kommet hjem fra august!

Takk for at du besøker MickeyBlog.com! Vil du til Disney? For et GRATIS tilbud på din neste Disney-ferie, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og en av agentene fra MickeyTravels, en autorisert Disney-ferieplanlegger på platinanivå, vil snart ta kontakt!

Leave a Comment