Where to Watch the Oscar Nominated Films From Disney and Co.

Vi er bare uker unna de 23. Oscar-nominasjonene, og det er på tide for deg å se. Her kan du finne Disneys utrolige nominerte for streaming på TV-en eller favorittenheten din.

Gjør deg klar for en fantastisk filmkveld!

West Side Story

West Side Story – Streames snart på Disney+

Steven Spielbergs kritikerroste versjon av denne ikoniske musikken vil ENDELIG debutere på Disney+ 2. mars! Med musikk av Leonard Bernstein og tekster av Stephen Sondheim er filmen nominert i følgende kategorier:

  • Beste bilde
  • Beste regi
  • Beste skuespillerinne i en birolle
  • Beste kostymedesign

Du vil absolutt ikke gå glipp av denne hiten fra 20th Century Studios når det kommer til Disneys strømmenettverk.

Nightmare Alley – Streaming på Hulu

Nå på Hulu er det massevis av buzz om denne filmen av regissør Guillermo Del Toro fra Searchlight Pictures. Nominert for beste film og beste produksjonsdesign, er historien basert på 1946-romanen med samme navn av William Lindsay Gresham, følger en ambisiøs carny (Bradley Cooper som også produserte filmen) og bestiller en billett til suksess ved å lure samfunnets stormenn.

Brruno

Kilde: Disney

Sjarm – Streaming på Disney+

Vi må snakke om Bruno! Ikke bare har det utrolige lydsporet for Sjarm toppet Billboard-listen, men filmen har også blitt nominert for beste animerte spillefilm, beste originalpartitur (Germaine Franco) og beste originalsang for «Dos Oruguitas». Filmen forteller historien om Madrigal-familien, en magisk familie i Colombia med noen utrolige hemmeligheter!

Filmen strømmes på Disney+ nå.

Cruella – Streaming på Disney+

Den originale historien om en av Disneys mest ikoniske skurker er oppe til to Oscar-priser: Beste kostymedesign og beste sminke og hårstyling. Filmen er satt til 1970-tallets London, hvor vi finner Estella, en kreativ ung motedesigner som er fast bestemt på å skape et navn for seg selv, og bli superskurken vi kjenner i dag!

Øynene til Tammy Faye – Streaming på HBO Max

Nominert til to Oscar-priser, inkludert en nominasjon for beste skuespillerinne for Jessica Chastain, vil du gå inn i den utrolige verdenen til TV-spilleren Jim og Tammy Faye Baker ved å streame filmen på HBO Max.

Fri fyr

Fri fyr – Streames snart på Disney+

Denne filmen fra 20th Century Studios, som er nominert for beste visuelle effekter, med Ryan Reynolds i hovedrollen, finner sted i en videospillverden fylt med tyngdekraft-trossende eventyr og er nå på Disney+

Luca

Foto: Disney/Pixar

Luca – Streaming på Disney+

Scoret en nominasjon for beste animerte film, Luca forteller en fin-tastic coming of age-historie om to tenårings sjømonstre i løpet av en sommer på den italienske rivieraen. Filmen er nå tilgjengelig for streaming på Disney+

Raya og den siste dragen

Foto: Disney

Raya og den siste dragen – Streaming på Disney+

Vi har nok en Disney-kandidat for beste animerte spillefilm. Dette frodige fantasieventyret utforsker skjønnheten i teamarbeid, håpets kraft og tillitens magi. Sjekk den ut nå på Disney+.

(LR): Xialing (Meng’er Zhang), Shang-Chi (Simu Liu) og Katy (Awkwafina) i Marvel Studios’ SHANG-CHI OG LEGENDEN OM DE TI RINGENE. Foto med tillatelse fra Marvel Studios. © Marvel Studios 2021. Med enerett.

Shang-Chi og The Legend of The Ten Rings – Streaming på Disney+

Hvis du har sett dette actioneventyret i Marvel Studios, vet du at det ikke er noen overraskelse at filmen ble nominert til beste visuelle effekter. Filmen følger Shang-Chi (Simu Liu) som må konfrontere fortiden han trodde han etterlot seg når den trekkes inn i nettet til den mystiske Ten Rings-organisasjonen. Sørg for å sjekke det ut på Disney+

Sommer av sjelen (… eller, når revolusjonen ikke kunne sendes på TV) – Streaming på Hulu og Disney+

Denne Searchlight Pictures-nominerte er Questloves filmdebut og har fått en nominasjon for beste dokumentarfilm. Filmen forteller historien om Harlem Cultural Festival fra 1969 som ble holdt 100 miles sør for Woodstock.

Den 94. Oscar-utdelingen avholdes søndag 27. marspå Dolby® Teater på Hollywood & Highland Center® i Hollywood, direktesendt på ABC kl. 20.00 ET/PT (og i mer enn 200 territorier over hele verden). Merk disse kalenderne – og følg med for mer Oscar-innhold her på D23.com!

Lesere oppfordres til å følge med på MickeyBlog for flere Disney-filmnyheter og oppdateringer!

Kom du ikke til Disney i 2021!? Vel, vi har noen fantastiske nyheter – Disney-pakker er for øyeblikket tilgjengelige for bestilling til slutten av 2022! Det gir deg god tid til å planlegge den magiske turen, og jeg er her for å hjelpe.

Med nye retningslinjer og prosedyrer på plass i løpet av året som kommer, har det aldri vært en bedre tid å jobbe med en autorisert Disney-ferieplanlegger som kan hjelpe deg med å navigere gjennom Disney Worlds nye måte å gjøre ting på! Jeg vil være tilgjengelig for å hjelpe med alt fra å finne den perfekte pakken og få de beste tilbudene til å organisere parkpass, Disney Genie+ og spisereservasjoner. Det beste av alt – tjenestene mine er HELT GRATIS!

Bare fyll ut skjemaet mitt HER for å få ditt GRATIS, uforpliktende tilbud. Alternativt, ta gjerne kontakt på mroden@mickeytravels.com eller følg med Facebook

Leave a Comment