Why You’ll Either Love or HATE the Star Wars Hotel

MERK: Selv om vi ikke skal fordype oss i alle overraskelsene og historiene ombord på Galactic Starcruiser, vil vi dele detaljer fra ombord, så fortsett med forsiktighet hvis du ønsker å forbli helt spoilerfri for reisen din.

De Stjerne krigen hotellet, offisielt kjent som Star Wars: Galactic Starcruiser, er en unik opplevelse som har delt fansen siden. øyeblikk det ble annonsert.

Star Wars: Galactic Starcruiser Entrance

Vi hadde sjansen til å oppleve dette hotellets unike og oppslukende 2-netters opphold, og tankene våre er fortsatt på en slags nervøsitet. Det kommer til syvende og sist ned på noen få viktige faktorer som kan påvirke oppholdet ditt betydelig – og om du drar med følelsen av at den høye prislappen var verdt det.

Her er grunnen til at du kanskje elsker eller HATEr Stjerne krigen hotell!

Hele poenget med Star Wars-hotellet er å fordype gjestene fullt ut i verden av Stjerne krigen, og det er langt mer involvert enn du kanskje tror. Gjestene har muligheten til å dyrke sine egne opplevelser via historielinjer, og det du gjør (eller ikke gjør!) kan forandre hele eventyret ditt.

Fordypning er hva du gjør det til

Du får bestemme hvordan du skal kle deg, hvilke karakterer du skal snakke med, hvilke interaksjoner du skal gjøre, hvilke oppdrag du skal fullføre og mye mer. I utgangspunktet er det velg ditt eget eventyr – Stjerne krigen stil.

Gaya opptrer som et cover for Raithe for å stjele koaksium

Det er imidlertid ingen tvil om at denne opplevelsen kommer med en heftig PRIS-lapp. Hvis du virkelig ønsker å få mest mulig ut av ditt (dyre) opphold på Stjerne krigen hotell, vil du sannsynligvis få mest mulig ut av det og bli helt nedsenket. Det betyr massevis av interaksjoner med karakterer og fullføring av oppdrag – selv om du håpet å bli mer tilskuer.

Molly og Raithe

Under oppholdet var de fleste også kledd i kostyme, så du kan ende opp med å føle deg litt malplassert om du velger å bruke vanlige klær i et hav av kostymer. Det er ikke nødvendig å kle seg ut, men vi så gjester fullt ut Stjerne krigen garb, og du kan føle deg litt rar når du står ved siden av dem i en Mickey-t-skjorte.

Quincys antrekk!

Til slutt kan du fullt ut velge hvordan du vil dyrke din Stjerne krigen hotellopplevelse på din egen unike måte, men du går kanskje ikke fornøyd derfra med mindre du virkelig setter deg inn i det.

Små gruppeaktiviteter

Det er noen eksklusive opplevelser som bare supersmå grupper kan ta del i på grunn av om de får visse interaksjoner som låser opp for disse resultatene. Det betyr at hvis du ikke samhandler med en bestemt karakter, eller fullfører et bestemt oppdrag fullt ut, kan du gå glipp av en aktivitet.

Det er MANGE karakterer å samhandle med ombord!

For eksempel låste vi opp en utrolig opplevelse med Rey, og den eneste måten å få dette oppdraget på var enten å bli trukket av Sajaen under lyssabeltrening eller ved å fullføre Saja’s Quest på Batuu. Dette var et oppdrag som tilsynelatende dukket opp for alle Stjerne krigen hotellgjester, men det kan også fra utsiden virke som et av de minst spennende oppdragene.

SK og Rey

Vi løp over hele Batuu for å fullføre Saja’s Quest og hente en Jedi-artefakt som skulle returneres til Halcyon, og vi ble belønnet med en opplevelse som involverte Rey og en annen veldig overraskende og elsket Stjerne krigen karakter. Så vidt vi vet, er det ingen annen måte å låse opp denne scenen på, og det var absolutt verdt reisen vår i Batu, selv om vi tenkte å hoppe over den!

Rey gjemte seg!

Vi lurer imidlertid på om denne situasjonen er bærekraftig når flere hotellgjester begynner å låse opp disse små opplevelsene. Da vi gikk ut av lasterommet der vi fant Rey, var det en annen liten gruppe som allerede ventet på økten deres.

Lasterom med Rey

Du kan også være bekymret for å gå glipp av spesielle opplevelser som dette, spesielt hvis du føler deg fast bestemt på å fullføre hvert enkelt oppdrag. Dette fører oss til neste grunn til at du enten vil elske eller hate Stjerne krigen hotell – fordi det egentlig ikke er mulig å gjøre absolutt alt.

Du kan ikke gjøre alt på 2 netter

Du vil mest sannsynlig ikke være i stand til å gjøre hvert enkelt historieelement på Halcyon, noe som betyr at du ideelt sett trenger å planlegge et nytt besøk (eller to … eller tre) for å gjøre alt. Og når du betaler en premie for dette 2-netters opphold, er det ikke helt realistisk for flertallet av gjestene å bestille den unike opplevelsen flere ganger.

Redder Droid Story Moment

Du kan også støte på en merkelig situasjon i gruppen din, der ett gruppemedlem får en historie som andre gruppemedlemmer ikke får. Avhengig av hvilke karakterer du samhandler med og hvilke oppdrag du fullfører individuelt, er det mulig at alle i gruppen din kan havne i forskjellige historielinjer. Det er SÅ mange retninger hver historie kan gå.

Stil

Det er også en mulighet for at historien din ikke blir slik du håpet, i så fall kan du havne i scener du ikke er interessert i. Et rollebesetningsmedlem fortalte oss at hvis det er noe du virkelig ønsker å gjøre eller endre på opplevelsen din, kan crew-medlemmer muligens hjelpe deg. Husk imidlertid at ingenting er garantert, så du kan ende opp.

Chewy ga oss noen tips til å spille Sabacc

Totalt sett er opplevelsen din på Galactic Starcruiser hva du klare det. Hvis du er klar til å bli fullstendig fordypet i historiene, og behandle opplevelsen som et velg-din-egen-eventyr, er du inne for et unikt og spennende Stjerne krigen erfaring.

Men hvis du er en introvert og ikke ønsker å være sterkt involvert i historien, i stedet for bare å nyte skipet, kan du finne deg selv lei. De viktigste aktivitetene å gjøre ombord involverer ulike oppdrag og historieøyeblikk, så hvis du drar til Disney World med den hensikt å ri og slappe av på hotellet, vil pengene dine nesten helt sikkert bli brukt bedre på å bo andre steder.

Vi dekker ALT du trenger å vite om Star Wars-hotellet, så følg med på AllEars for all informasjonen du trenger for å få den beste opplevelsen noensinne!

Her er alt du trenger å vite om Star Wars: Galactic Starcruiser!

Avsløring: Vi ble invitert av Disney til å delta på en medieforhåndsvisning av Galactic Starcruiser. Dette påvirket ikke vår rapportering av hendelsen – våre meninger er våre egne.

Bli med på AllEars.net-nyhetsbrevet for å holde deg på toppen av ALLE de siste Disney-nyhetene! Du vil også få tilgang til AllEars tips, anmeldelser, trivia og MER! Klikk her for å abonnere!

Klikk nedenfor for å abonnere

Har du et kommende opphold på Stjerne krigen hotell? Fortell oss i kommentarfeltet!

Leave a Comment