Your Guide To Locations Aboard Star Wars: Galactic Starcruiser

I løpet av dagen har vi her på MickeyBlog gitt våre lesere en nærmere titt på Galactic Starcruiser som forbereder seg til sin første reise på 1. mars 2022. Vi har vist deg maten, varene, karakterene, og nå vil vi bruke litt tid på å snakke med deg om noen av de utrolige stedene du vil oppdage mens du er på Halcyon for en 2-netters fullstendig oppslukende opplevelse.

Velkommen ombord

Din opplevelse begynner når du ankommer terminalen som ligger i nærheten av Disney’s Holllywood Studios. På utsiden ser den ut som en ikke-beskrivelig køyeseng, men i det øyeblikket du setter foten inn i Launch Pod vil du finne deg selv å slenge mot himmelen gjennom en utsiktsport i taket.

Når dørene åpnes, er besetningsmedlemmer tilgjengelig for å hilse på deg i Halcyons hovedatrium. Dette er skipets sentrale samlingsrom.

Vel om bord ønsker kaptein Riyola Keevan deg velkommen til skipet fra mønstringen. Atriet er et fantastisk sted å samles for å møte venner både gamle og nye, delta i spill og delta i arrangementer.

Cruisedirektør Lenka Mok (til venstre) møter passasjerer i Halcyon starcruiser Engineering Room i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida. (Matt Stroshane, fotograf)

Etter hvert som denne fullstendig oppslukende opplevelsen utfolder seg, vil du finne deg selv å ta fatt på oppdrag i områder av skipet som normalt ville vært forbudt. Dette kan være steder som det skitne ingeniørrommet.

Selv de som velger å ta en mer passiv rolle vil finne spennende detaljer rundt hvert hjørne. For eksempel har kunstverk som henger i Mezzanine of the Atrium tittelen “The Unified Galaxy” som skildrer kjerneverdener helt ut til kantene av det ville verdensrommet. I følge Halcyon lore ble stykket bestilt av Leia Organa og presentert som en gave til Halcyon da hun og mannen hennes Han Solo, bryllupsreise ombord på fartøyet etter slaget ved Endor.

Vær også på utkikk etter Hyperspace Compass utstilt i Atrium som hedrer arven etter Chandrila Star Line-grunnlegger Shug Drabor.

Rett over veien finner du også en montre ved inngangen til Sublight Lounge som rommer en flaske Chandrilan Champagne fra samme årgang som skipets jomfrutur for 275 år siden. Historien forteller at flasken nektet å knuse ved skipets dåp, så den er ikke bevart som et symbol på lykke.

Gjestene ankommer Galactic Starcruiser Terminal for deres to-netters eventyr i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida. (Kent Phillips, fotograf)

Mulighetene er like uendelige som universet

Passasjerene blir en del av sine egne Stjerne krigen historien i det øyeblikket de går om bord på skipet. Dette betyr at det er naturlig interaktive elementer drysset over hele starcruiser. Av denne grunn er taktile designelementer like viktige som innredningen. Når du trykker på en knapp bør du naturligvis forvente at noe skal skje.

Et fantastisk eksempel gitt av Dan Brookwell, produksjonsdesigner hos Walt Disney Imagineering, er at broen består av en haug med forskjellige stasjoner. Hver person på hver stasjon har et annet ansvar. Det du gjør har en total innvirkning på skipet. På din første dag ombord vil du til og med delta på en utforskende økt for å finne ut litt mer om hva som skjer i kontrollrommet.

Passasjerer lærer den eldgamle kunsten å bruke lyssverd i Lightsaber Training Pod ombord på Halcyon starcruiser i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida. (Matt Stroshane, fotograf)

Et av stedene vi har snakket mest om er Lightsaber Training Pod som er der passasjerer besøker for å lære den eldgamle kunsten å bruke lyssverd.

Men dette er de eneste bemerkelsesverdige stedene du vil møte under besøket ditt. Her er en oversikt over steder du vil utforske:

Star Wars Starcruiser

Bildekreditt: Disney

La stjernene være din guide

LA STJERNENE VÆRE DIN GUIDE

Brig – et holdeområde installert mens imperiet kontrollerte skipet

Hytter – passasjerrom for to-netters seilas, med utsikt ut i verdensrommet

Lasterom -stedet for oppbevaring av varer og skipsforsyninger (normalt off-limits)

Nye varer fra The Chandrila Collection i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort vil forbedre rollespill-ferieopplevelsen, slik at gjestene kan kle seg i karakter gjennom et utvalg galaktisk-inspirerte klær og tilbehør.

Chandrila-samlingen – stedet for å kjøpe de fineste klærne, tilbehøret og andre gaver fra hele galaksen

En Saja (til høyre) hjelper en ung Halcyon starcruiser-passasjer med å ta del i Force in Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida. (Matt Stroshane, fotograf)

Klimasimulator -en friluftsplassering ombord som etterligner utendørsforholdene til skipets destinasjon – som for denne reisen betyr Batuu

Halcyon starcruiser-passasjerer nyter et måltid og en opptreden av Gaya i Crown of Corellia Dining Room i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida. (Kent Phillips fotograf)

Crown of Corellia Dining Rom – skipets middagsklubb, som tilbyr en meny med god mat fra hele galaksen og live underholdning fra den musikalske superstjernen Gaya

Chewbacca leder passasjerer gjennom Halcyon starcruiser Engineering Room i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Fla. (Matt Stroshane, fotograf)

Ingeniørrom – kontrollsenteret for den indre driften av skipet

Sublight Lounge – det perfekte stedet for en god drink, et slag sabacc… eller muligens et hemmelig møte

Millennium Falcon: Smugglers Run i Disneyland Park i California og åpner august. 29, 2019, i Disneys Hollywood Studios i Florida vil gi gjestene kontroll over det raskeste skipet i galaksen. De vil være piloter, skyttere eller flyingeniører i et smuglerløp for Hondo Ohnaka. (Matt Stroshane, fotograf)

Transport Shuttle – en lokal skyttelbuss fra Batuu som gir praktisk og komfortabel transport for utflukter på planeten fra starcruiser til Docking Bay 3 i Black Spire Outpost

Gjester kan bruke Star Wars: Datapad i Play Disney Parks mobilapp for å gjøre ferieopplevelsen dypere i Star Wars: Galactic Starcruiser på Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida. (Matt Stroshane, fotograf)

Trenger du hjelp til å finne frem?

Mens ombord på Halcyon du kan få tilgang til et kart over skipet på hvilken som helst av konsollene i Atrium og på flere dekk.

Vi anbefaler også at du har Play Disney Parks-appen installert på telefonen for å få tilgang til Stjerne krigen: Datapads kartfunksjon. Denne funksjonen gir en layout av starcruiser samt Black Spire Outpost på Batuu.

Måtte Kraften være med deg når reisen din begynner! Lesere oppfordres til å fortsette å følge med oss ​​her på MickeyBlog for ytterligere Galactic Starcrusier-nyheter og oppdateringer!

Kom du ikke til Disney i 2021!? Vel, vi har noen fantastiske nyheter – Disney-pakker er for øyeblikket tilgjengelige for bestilling til slutten av 2022! Det gir deg god tid til å planlegge den magiske turen, og jeg er her for å hjelpe.

Med nye retningslinjer og prosedyrer på plass i løpet av året som kommer, har det aldri vært en bedre tid å jobbe med en autorisert Disney-ferieplanlegger som kan hjelpe deg med å navigere gjennom Disney Worlds nye måte å gjøre ting på! Jeg vil være tilgjengelig for å hjelpe med alt fra å finne den perfekte pakken og få de beste tilbudene til å organisere parkpass, Disney Genie+ og spisereservasjoner. Det beste av alt – tjenestene mine er HELT GRATIS!

Bare fyll ut skjemaet mitt HER for å få ditt GRATIS, uforpliktende tilbud. Alternativt, ta gjerne kontakt på mroden@mickeytravels.com eller følg med Facebook

Leave a Comment